سلام دوستان آنژیو قلب چطوری داداشم از ما دوره خبر دار شدم میخاد آنژیو کنه ذارم دق میکنم میگه ۱عکس رنگی دادم گفتن رگ قلبت گرفته حالا باید آنژیو کنی به نظرتون آنژیو همون عکس رنگی؟یا خواسته من نترسم نگفته؟
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
آنتریوگرافی عکسه آنژیوپلاستی باز کردن رگ با استنت و بالونه درکل هر دو راحته
خیلی نگرانشم چندسال پیشم تصادف کرد قفسه سینش عمل کردن دنده هاش شکسته بود الان هیچ کس جز من نمیدونه حتی به مامانمم نگفتم داداشم عمل داره گفتم راه دوره ناراحت میشه خوابم نمیبره نگرانم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما پزشک هستی گلم؟اونی ک میگن بعدشم شن میزیژن رو پا چیه برای خونریزی نکردن؟
نه کادرم
کیسه شن میذارن برای جلوگیری از حرکت و خونریزی
الان بیشتر پزشکا از دست انجام میدن از مچ دست چپ
دیگه کمتر از ران پا انجام میدن خیلی راحتتره
یه شب بیشتر هم نگه نمیدارن
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️