2789
عنوان

آنژیو

980 بازدید | 14 پست

سلام دوستان آنژیو قلب چطوری داداشم از ما دوره خبر دار شدم میخاد آنژیو کنه ذارم دق میکنم میگه ۱عکس رنگی دادم گفتن رگ قلبت گرفته حالا باید آنژیو کنی به نظرتون آنژیو همون عکس رنگی؟یا خواسته من نترسم نگفته؟

آنتریوگرافی عکسه

آنژیوپلاستی باز کردن رگ با استنت و بالونه

درکل هر دو راحته

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
آنتریوگرافی عکسه آنژیوپلاستی باز کردن رگ با استنت و بالونه درکل هر دو راحته

خیلی نگرانشم چندسال پیشم تصادف کرد قفسه سینش عمل کردن دنده هاش شکسته بود الان هیچ کس جز من نمیدونه حتی به مامانمم نگفتم داداشم عمل داره گفتم راه دوره ناراحت میشه خوابم نمی‌بره نگرانم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما پزشک هستی گلم؟اونی ک میگن بعدشم شن میزیژن رو پا چیه برای خونریزی نکردن؟

نه کادرم

کیسه شن میذارن برای جلوگیری از حرکت و خونریزی

الان بیشتر پزشکا از دست انجام میدن از مچ دست چپ

دیگه کمتر از ران پا انجام میدن خیلی راحتتره

یه شب بیشتر هم نگه نمیدارن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
توروخدا واسش دعا کن داداشم خیلی غریبه

ان‌ شالله چیزی نیست 

نه کادرم کیسه شن میذارن برای جلوگیری از حرکت و خونریزی الان بیشتر پزشکا از دست انجام میدن از ...

نگرانمایه عمل باز نباشه و به من نگه اون تهران ماهم ازش دوریم نگرانم حتی گفته به مامان نگو ک ناراحت نشه

مرسی عزیزم انشالله ک خیر ببینی راهنماییم کردی خوابم نمی‌بره از استرس

خواهش میکنم 💗