2777
2789
عزیزم شوهر منم یمدت خیلی ضعیف بود دکتر بهش ازیترومایسین داد گف شاید از عفونته 3دوره خورد البته ماه ا ...

همه نوع دارو خورده تقویتی خارجی تا ویتامین ای و سی ...

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آسیاب شده بهش دادم روزی یه قاشق

بی فایدست دیگه حوصله ندارم 🙂🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
ای خدا مگه میشع هیچ راهی نباشه 😭 من خودم 4ساله منتظرم تنبلی دارم و شوهرمم ضعیف تازه یکم خوب شده&nbs ...

من دیگه نمیکشم دیگه حوصله ندارم ۶ سال غصه خوردم دیگه الان چند ماهی هست بیخیال شدم گفتم ب جهنم ک باردار نمیشم چیکار کنم خودمو ک نمیتونم بکشم ، دیگه اشکمم درنمیاد 🙂🎈

من دیگه نمیکشم دیگه حوصله ندارم ۶ سال غصه خوردم دیگه الان چند ماهی هست بیخیال شدم گفتم ب جهنم ک بارد ...

آخی عزیزم منم همبنجوری میشیم ولی واقعا نمیتونم بیخیالش بشم مگه دوسال دیگه که به حد شما برسم بی حس یشم 

آخی عزیزم منم همبنجوری میشیم ولی واقعا نمیتونم بیخیالش بشم مگه دوسال دیگه که به حد شما برسم بی حس یش ...

من خودمو ب آب و آتیش میزدم میگفتم نمیتونم بیخیال بشم همش غصه میخوردم همش اقدام و امید بعد پریود میشدمو ب نا امیدی تبدیل میشد باز میگفتم حتما ماه دیگه میشم ۶ سال گذشت دیگه بی حس شدم دیگه ب زبون نیاوردم دیگه مهم نیس برام 😒🎈

گاهی اوقات بهترین کاره ولی میشه یه حسرت که هیچی جاشو پر نمی کنه

دیگه اینم قسمت منه لابد 🥲🎈

ان شاء الله سوپرایز بشی به زودی

ممنون عزیزم ،ان شاءالله شماهم همینطور 🙂🎈