2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با ۱۹ باردار نشدم 🥲🎈 دیگه البته برام مهمم نیس ب جهنم ک نمیشم 🎈🚶🏼‍♀️

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
مشکلت چیه 

نمیدونم والا ۶ سال دوییدم براش نشد اخرم نفهمیدم مشکل اساسی از چیه، عکس رنگی دادم سالم ، همه آزمایشای هورمونم سالم، فقط تو سونوی واژینال یه کیست خونی دارم ک مشخص نیس آندو هست یا شکلاتی، شوهرمم اسپرمش ضعیفه هرررررکاری کردیم برای تقویتش نشد ک نشد دیگه بیخیال شدم بابا خودمو ک نمیتونم بکشم😏🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
بهش خرنوب بده عزیزم 

خیلی خورد هم جوشوندش رو هم شیره خرنوب میگم ک هرچیزی ک فکر کنید رو خورد همش الکی بود ، برام دیگه مهم نیس خیلی وقت بود راجبش دیگه حرفی نزده بودم چون دیگه بهش فکر نمیکنم ، الانم فقط خواستم بگم من ۱۹ هم بوده نشده حتی ۲۰ ۲۲ هم بوده و نشده مهم نیس، نمیده دیگه ب زور ک نمیتونم از خدا بگیرم، خیلی حرص خوردم گریه زاری کردم بسه دیگه ب درک 🥲🎈

خیلی خورد هم جوشوندش رو هم شیره خرنوب میگم ک هرچیزی ک فکر کنید رو خورد همش الکی بود ، برام دیگه مهم ...

عزیزم شوهر منم یمدت خیلی ضعیف بود دکتر بهش ازیترومایسین داد گف شاید از عفونته 3دوره خورد البته ماه اول داروهای دیگه هم واسه عفونت خورد.. ویتامین سی و کلسیم زینک و خرنوب هم خورد الان خوب شده