2777
2789
عنوان

بیا اینجا 💚

231 بازدید | 44 پست

از هدف هات ، از درد دل هات ، از آرزوهات ، از ناراحتی هات ، از دلخوشیات ، از چیزایی که ناچار به تحمل هستی بگو 

از هر کدوم خواستی بگو من هستم گوش میدم حرف می‌زنیم 💚🌱 چندسالتونه اینم بگید ؟

منم پست بعدی میگم از خودم ۲۱ سالمه 💚

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

رشتم کامپیوتر هست سخته زیاد علاقه ندارم ولی ادامه میدم اگر خدا بخواد به غیر از ترم مهر که کم کم داره شروع میشه دو ترم دیگه دارم 

شاغل هستم حقوقم کمه ولی شکر بازم امید با خدا 

فعلا عشقی ندارم تو زندگی ، افسرده هستم کمی ، نشخوار فکری و وسواس فکری دارم ، آدم درونگرایی هستم همین💚

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

یکی هم نیومد 😂

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خسته ترینم

بی کس ترینم

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

هدفم مهاجرته به خاطر موسیقی:)

استرسم کنکور ...تجربی و سختیش.. 

دلخوشیم ی رفیق:)

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

والا فعلا درگیر فکر دانشگاهم.... دولتی نمیارم آزادم نمیتونم میمونه پیام نور.... خودم با شرایطش اوکیم خیلی برام عالیه ولی اینک میگن بده فلانه اذیتم میکنه.... 20 سالم تموم شد رفتم تو 21 و متاهلم

تازه افسردگیم خوب شده و خب حالم خوبه:)

چو خوووووب خداروشکر اون جوری خیلی خوبه خیلی باحاله

آمین یا رب العالمین🤲🤲🤲😍😍😍😍😍😍

میشه برای ما هم دعا کنی مشکل ما هم حل بشه خیلی ممنونم❤❤🌹🌹🌹

چو خوووووب خداروشکر اون جوری خیلی خوبه خیلی باحاله  آمین یا رب العالمین🤲🤲🤲😍😍😍😍😍😍 ...

فدات شمممم حتما عزیز دلم ❤️

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
خداااانکنه خیییییلی ممنونم عاقبت به خیر بشین ان شاءالله🌹🌹🌹🌹🌹❤❤❤

😘🫂❤️

خسته ترینم بی کس ترینم

چرا عزیزم ؟؟

چرا عزیزم ؟؟

گفتنی نیست

با یه خط دو خط خوب نمیشه حال من

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
هدفم مهاجرته به خاطر موسیقی:) استرسم کنکور ...تجربی و سختیش..  دلخوشیم ی رفیق:)

خدا رفیقت رو نگه داره 

امید خدا که به هدفت برسی عزیزم 

رشتتم که خوبه 

تازه افسردگیم خوب شده و خب حالم خوبه:)

خداروشکر الهی دیگه هیچوقت سراغت نیاد دعام کن 💚