2777
2789
عنوان

بیا اینجا 💚

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 44 پست
خدا رفیقت رو نگه داره  امید خدا که به هدفت برسی عزیزم  رشتتم که خوبه

مرسی🥲

خوبه ولی علاقم نیست..

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا فعلا درگیر فکر دانشگاهم.... دولتی نمیارم آزادم نمیتونم میمونه پیام نور.... خودم با شرایطش اوکیم ...

پیام نور خیلی باید فعال باشی و خودت دنبال درس خواندن باشی چون غیر حضوریع ولی خب خیلی ها دارن درس میخونن این مدلی کار ب کسی نداشته باش هرچی دلت هست برو الهی که موفق باشی 

خوشبخت باشی عزیزم 💚

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
گفتنی نیست با یه خط دو خط خوب نمیشه حال من    

ای بابا 💚🥺

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
مرسی🥲 خوبه ولی علاقم نیست..

کی جواب کنکورت میاد 

خب نخون نمیشه ؟؟؟

کی جواب کنکورت میاد  خب نخون نمیشه ؟؟؟

۴۰۴ دارم

نمیشه ک باید بخونم ..

دندون..

بعدشم مهاجرت..

ترجیحا آمریکا.. 

ک شاید برسم ب علاقم🥲💔

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
۴۰۴ دارم نمیشه ک باید بخونم .. دندون.. بعدشم مهاجرت.. ترجیحا آمریکا..  ک شاید برسم ب علاقم ...

اهاااان آخه گفتی استرس کنکور فکر کردم کنکوری هستی 

پس دهم تموم کردی داری میری یازده 

امید خدا عزیزم 

آرزون این هست نی نی داربشم الان چهارروزگذشته میترسم بی بی بزنم🥺

نترس بزن بهتر از بلاتکلیفی و تو شک موندن هست امید خدا که به آرزوت برسی 💚

پیام نور خیلی باید فعال باشی و خودت دنبال درس خواندن باشی چون غیر حضوریع ولی خب خیلی ها دارن درس میخ ...

پیام نور غیر حضوری نیس ک

من دانشجوی پیام نورم

برای هردرس۶الی۹جلسه کلاس تشکیل میشه

✨میشه برای خوشبختیم و موفقیتم دعاکنین؟(اسمم رقیه هست)🙏🏻🙂

امسال پشت بودم رتبم با پارسال خیلی فرق نکرده شرایط خونه افتضاح بود و هیچ کلاسی هم نرفتم رتبم با پارسال خیلی فرق نکرده دلم میخواست همه بهم افتخار کنن فامیلمون کنکور اولش بود چقد خانواده حمایتش کردن بالا 100 میلیون براش خرج کردن رتبش عالی شد باعث افتخار همه شد میخوان براش ماشین بخرن حالا من نمیدونم سال بعدم پشت بمونم یا نه. یه 19 ساله بدبخت🥲

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤
پیام نور غیر حضوری نیس ک من دانشجوی پیام نورم برای هردرس۶الی۹جلسه کلاس تشکیل میشه

جدی پس من اینطور شنیده بودم که کلاس کمه 

۴۰۴ دارم نمیشه ک باید بخونم .. دندون.. بعدشم مهاجرت.. ترجیحا آمریکا..  ک شاید برسم ب علاقم ...

شنیدم دندون خیلی برای مهاجرت خدب نیست اگه مهاجرت میخواهی پرستاری عالیه

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤