2777
2789
واسم کمرنگ نشدی هیییچوقت :) درگیر بودم  اشتباه کردم اشتباه کردم اشتباه کردم  بعدش فهمید ...

نه از شمال همه چی عوض شد

روز ب روز بیشتر مطمن میشدم که درست نمیشه 

بهت هم میگفتم ما مال هم نمیشیم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه از شمال همه چی عوض شد روز ب روز بیشتر مطمن میشدم که درست نمیشه  بهت هم میگفتم ما مال هم نم ...

مال هم شدن یا نشدن دست خودمونه 

ولی یچیز عجیبی چن روز پیش شنیدم باورم نمیشد با اینکه خودم اعتقاد ندارم ولی خب خیلی عجیب بود

خب من که کاریت ندارم هر وقتم خواستی هر چی خواستی بزار من دیگه چیزی نمیگم که راحت باشی

🚶🏻‍♀️من این اکانتم دوس دارم نمیخام پاکش کنم 

ی مدت پاکش کردم باز برگشتم 

شایدم اکانت جدید زدم نمیدونم 

🚶🏻‍♀️من این اکانتم دوس دارم نمیخام پاکش کنم  ی مدت پاکش کردم باز برگشتم  شایدم اکانت ج ...

نه جدید نزن میگم که بزار باشه چیزا قشنگی هم توش هست منم هر وقت خواستم بتونم بیام ببینم چی گذاشتی 

ولی چیزی نمیگم که راحت باشی 

چی شنیدی

پ و دوس دخترش کات کردن 

بعد خب سر خونواده ها بوده میگفتن خونواده ها میگن بدرد نمیخوریم و اینا دیگه دختره هم گفته حرفشون گوش کنیم تموم شه بره 

بعد چن روز پیش دختره زنگ زد گفت از تو گوشی خواهرم شماره یه دعا نویس پیدا کردم 

رفتم بهش پیام دادم و اینا اونم هیچی نمیگفته میگفته من کار نمیکنم و اینا 

دیگه بعد کلی اصرار اونم گفته آره تو با یه پسری هستی اول اسمش پ آخرش ا بعد نمیدونم چن تا نشونی دیگه هم داده 

بعد گفته مثل اینکه براتون یکی از آشناهای نزدیک پسره دعا گرفته که به هم نرسین و اگه هم برسین زندگیتون زود از هم می‌پاشه و نمی‌دونم تو بیماری روحی میگیری و پسره بیماری تنفسی میگیره و اینا 

بعد گفته ۵ میگیرم دعا رو باطل میکنم 

به فکرم زد شاید برا ماهم اینکارارو کرده باشن  دیگه بهش گفتم بگیر شماررو گفت جوابمو نمیده  ...

تو ک هیچوقت حرف من گوش نکردی این دفعه هم نکن 

ولی سمت این چیزا نرو