2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تبلیغه؟🤔

دخترراستی خوب شداینجا دیدمت تاپیک ترکید!گلم من خودم رو مدیون کسی نکردم من تومدرسه نمونه درس میخوندم خودم سهمیه روستایی داشتم ۲۰ درصد ولی یک دختری بود درس نمیخوند چون میدونست باسهمیه همه جاقبوله حالا پدرایشون جانباز بودن! ولی خدایی منم شنیدم وتوتاپیکا هم دیدم به خانواده شهدا وجانباز حقوق میدن تحقیق کن تونت !بعدشم من گفتم مملکت به سهمیه نیاز نداره به معدل ۲۰نیاز داره!خب اگه فرزندشهیدم باشن واقعا هم درسشون خوب باشه اونا شامل صحبت های من نمیشن!شامل نمره ۲۰ هامیشن!من خودم رو مدیون کسی نکردم!

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

دخترراستی خوب شداینجا دیدمت تاپیک ترکید!گلم من خودم رو مدیون کسی نکردم من تومدرسه نمونه درس میخوندم ...

اونایی که تکیه به سهمیه دارن خیلی کمن.

ثانیا من از نزدیک میشناسم، اونی که شما میگی پول میگیرن استخدام بودن و طبق اون شرایطه و شامل خیلیا نمیشه...

حرف آخر هم اینکه خدایی کسی که پدرشو از دس داده یا پدری گوشه خونشونه که صبح تا شب تکون نمیخوره و همه بدنش تاوله و هزینه درمانش سربه فلک میذاره واقعا بنظرم سهمیه براش چیز زیادی نیس...حالا شمام نظری داری دیگه.

اونایی که تکیه به سهمیه دارن خیلی کمن. ثانیا من از نزدیک میشناسم، اونی که شما میگی پول میگیرن استخد ...

میدونم شما چی میگی ! ولی میگم خیلیا هم توفقرونداری بزرگ شدن باباهای این بچه های کم پول چه فرقی دارن با بقیه پدرا؟!اخرش مجبورن برن تو ۱۵ سالگی کارکنن!پس کی به این بچه هارسیدگی کنه؟!نمیگم ندن اتفاقا بدن ولی به همه بدن همه مون یه جوری گرفتار بی پولی شدیم بعضیا نمیذارن بچه هاشون درس بخونن خب اون بیچاره به کی بگه کمکم کنید جز خُدا؟!

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

میدونم شما چی میگی ! ولی میگم خیلیا هم توفقرونداری بزرگ شدن باباهای این بچه های کم پول چه فرقی دارن ...

اینکه همه گرفتار بی پولی شدن مغلطه در بحثه. ضمن اینکه الان بورسیه های دانشگاهی برای افراد کم بضاعت هم زیاد شده اینطور نیس که کسی بخواد درس بخونه و نتونه.

و امیدوارم بدونی ایران جزو معدود کشوراییه که دوره تحصیل رایگان، همون روزانه، داره. که حتی خیلی کشورهای پرمدعا و پیشرفته ندارن و همه جا تحصیل دانشگاهی پولیه!!!

ضمن اینکه کار عار نیس، چه واسه ۱۵ ساله چه ۲۰ ساله...

امیدوارم خودت با تحقیق بیشتر به جواب برسی. دیگه ادامه نمیدم تاپیک مردمه😊

2790
2778
2791
2779
2792