2777
2789
عنوان

بیماری

208 بازدید | 23 پست

سلام من 17 سالمه و مامانم هم جوری نیست که بتونم اینو باهاش درمیون بذارم نه آنلاین نه حضوری میتونم دکتر برم بخاطر همین می‌خوام از شما مشورت میخوام تروخدا مسخره نکنید . من یه بار 6 ماه پریود نشدم رفتم دکتر گفتن پلی کیستیک داری یه قرصی داد پریودم منظم شد بعد سه ماه دو با اینجوری شدم و دو ماهه پریود نشدم ولی در اطراف رحمم یه درد خیلی کمیی دارم که اصلا اذیت کننده نیست و دردش خیلی کمه ولی من از بچگی مامانم منو ترسونده که هردو رحمی سرطانه و من کلا وسواس بیماری شدید دارم که نمیتونید فکرشو کنید چقدر زیاده و شبا نمی‌ذاره بخوابم حالا کلا علاوه بر این درد کمی که کنار رحم دارم زیر شکمم یه 5 روزی هست یه بار تو روز درد شدید میگیره و بعد 5 دقیقه خوب میشه چون ما خونمون دستشویی رو دارن درست میکنم روزی یه بار دستشویی میرم و خیلی هم چایی و آب میخورم حالا نمی‌دم این درد شکم ربط داره به دستشویی یا ربط داره به درد کم کنار رحمم . وهمش فکر اینکه سرطان دارم باعث میشه خوابم نبره تروخدا کمکم کنید بگید اگر اطلاعاتی دارید واقعا شبا خوابم نمی‌بره از فکرش سرطان و بیماری

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وال ازیاد دقت نکردم مهمه؟

آره.

ولی خب سرطان نیس هورموناتون بهم ربخته

ورزش کنید رژیم غذایی مناسب داشت باشید اوکیخ 

نترس اصن گلم

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

[QUOTE=310861931]آره. ولی خب سرطان نیس هورموناتون بهم ربخته ورزش کنید رژیم غذایی مناسب داشت باشید اوکیخ  نترس ...[/QUOTE ببخشیدا فقط بخاطر اینکه نترسم نمیگین که؟ ینی مطمین باشم سرطان نیست حتی اگر لکه بینی بین دوره ها هم داشته باشم بازم سرطان نیست یا ممکنه باشه؟😭

ترحضرت عباس تو این سن قشنگتون فکرتون و آرامش و خوابتون رو درگیر این توهمات نکنید دوماً بهترین یار آ ...

آخه من فکر بدی از سرطان دارم هروقت به مامانم چیزی حتی راجب سرماخوردگی میگم میگه تو سالمی نمی‌ذاره حرفمو بزنم بخاطر همین اینجا میپرسم

[QUOTE=310861931]آره. ولی خب سرطان نیس هورموناتون بهم ربخته ورزش کنید رژیم غذایی مناسب داشت باشید او ...

بهت قووول میدم دور از جونت سرطان نیس 

قووول برو دکتر یه سونو بده بیا اینجا خبرو بهمون بده البت من ک مطمئنم هیچی نیس 

فقط واس دل خودت 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
[QUOTE=310861931]آره. ولی خب سرطان نیس هورموناتون بهم ربخته ورزش کنید رژیم غذایی مناسب داشت باشید او ...

ن منم داشتم لکه بینی همین توهمو داشتم پرولاکتینام بالا بود اوکی شد درست شد

اصلا به سرطان فکر نکن داری از طریق قانون جذب خودتو بدبخت می‌کنی 

واقعا خودم دوست ندارم اینجوری باشم دارم نابود میشم از این فکرت شبا خوابم نمی‌بره ولی دست خودم نیست واقعا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز