سلام من 17 سالمه و مامانم هم جوری نیست که بتونم اینو باهاش درمیون بذارم نه آنلاین نه حضوری میتونم دکتر برم بخاطر همین میخوام از شما مشورت میخوام تروخدا مسخره نکنید . من یه بار 6 ماه پریود نشدم رفتم دکتر گفتن پلی کیستیک داری یه قرصی داد پریودم منظم شد بعد سه ماه دو با اینجوری شدم و دو ماهه پریود نشدم ولی در اطراف رحمم یه درد خیلی کمیی دارم که اصلا اذیت کننده نیست و دردش خیلی کمه ولی من از بچگی مامانم منو ترسونده که هردو رحمی سرطانه و من کلا وسواس بیماری شدید دارم که نمیتونید فکرشو کنید چقدر زیاده و شبا نمیذاره بخوابم حالا کلا علاوه بر این درد کمی که کنار رحم دارم زیر شکمم یه 5 روزی هست یه بار تو روز درد شدید میگیره و بعد 5 دقیقه خوب میشه چون ما خونمون دستشویی رو دارن درست میکنم روزی یه بار دستشویی میرم و خیلی هم چایی و آب میخورم حالا نمیدم این درد شکم ربط داره به دستشویی یا ربط داره به درد کم کنار رحمم . وهمش فکر اینکه سرطان دارم باعث میشه خوابم نبره تروخدا کمکم کنید بگید اگر اطلاعاتی دارید واقعا شبا خوابم نمیبره از فکرش سرطان و بیماری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.