2777
2789
عنوان

بیماری

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 23 پست
نه نمی‌ذاره برم دکتر چون همش میگه تو سالمی نمی‌ذاره حتی مشکلمو بگم

تو سالمی چیه و اینکه فکر مریضی رو تو سرت انداخته چیه . 

یعنی چی نمیزاره بری دکتر بابا نداری. با مادرت تنها زندگی میکنی؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهت قووول میدم دور از جونت سرطان نیس  قووول برو دکتر یه سونو بده بیا اینجا خبرو بهمون بده البت ...

خیلی ممنونم ازت یه ذره امیدوار شدم مامانم هی بهم گفته هر دردی تو واژن سرطان هست منم خیلی ترسیدم از بچگی

تو سالمی چیه و اینکه فکر مریضی رو تو سرت انداخته چیه .  یعنی چی نمیزاره بری دکتر بابا نداری. ب ...

بابا دارم میگه وقتی سالمی نیار به دکتر نداری تفکرشه دیگه میگه منم تو بچگی وسواس داشتم می‌دونم هیچیت نیست

خیلی ممنونم ازت یه ذره امیدوار شدم مامانم هی بهم گفته هر دردی تو واژن سرطان هست منم خیلی ترسیدم از ب ...

اصن اینجور نیس 

اگ اینطوری بود ک میرفتی دکتر میگفتی درد دارم میگفتن خدای نکرده سرطان و خلاص 

پس اینهمه عکس برداری و سونو براچیه؟

مامانت مگ دکتره والا

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
بابا دارم میگه وقتی سالمی نیار به دکتر نداری تفکرشه دیگه میگه منم تو بچگی وسواس داشتم می‌دونم هیچیت ...

یه شب نصفه های شب با جیغو گریه از خواب بیدار شو الکی بگو دارم از درد میمیرم بابات ببره اورژانس .اونجا سونو میگیرن ازت بگو بهشون مشکلتو

آخه من فکر بدی از سرطان دارم هروقت به مامانم چیزی حتی راجب سرماخوردگی میگم میگه تو سالمی نمی‌ذاره حر ...

راست میگه دیگه بخدا علایمش نیست تو اصلا سنت ب این نوع از سرطان میخوره.ترقران زندگیتو کن بچگیتو کن.

الان من درد بی درمون دارم همش سرگیجه دارم

راست میگه دیگه بخدا علایمش نیست تو اصلا سنت ب این نوع از سرطان میخوره.ترقران زندگیتو کن بچگیتو کن. ...

آخه مگه نوجوان هم سرطان نمی‌گیرن؟:(

وسواسم نمی‌ذاره واقعا خودمم دوست ندارم اینجوری باشم 

2790
2778
2791
2779
2792