2777
2789
عنوان

آریتمی قلب

4216 بازدید | 112 پست

یه مشکل خانوادگی پیش اومد و اینقدر دورم جیغ و هوار کشیدن منم ترسیدم بعدش ضربان قلبم رفت روی 150 از اونروز ضربان قلبم هی میره بالا هی میاد پایین تپش قلب دارم هیچ دکتری هم نتونسته برام کاری انجام بده یه تاپیک زدم یکی گفت برو کلینیک تپش دکترضربان و منم رفتم و یدتر شدم حالا واقعا نمیدونم کجا برم که بتونن درمانم کنن

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کلینیک آریتمی تهران من مادرم هم همین مشکل رو داره زیر نظر دکتر اورعی هست کلینیک آریتمی ولی وقتاش طولانی مدته

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
پروپانولول بهت دادن؟ 

دیگوکسین بهم داده میخورم نفس تنگی هم میگیرم ضربانمم یه نیم ساعت خوبه بعدش از قبل هم بالاتر میره

کلینیک آریتمی تهران من مادرم هم همین مشکل رو داره زیر نظر دکتر اورعی هست کلینیک آریتمی ولی وقتاش طول ...

دکتر اورعی رو شنیدم ولی کلا نمیتونم پیداش کنم هر جا زنگ میزنم میگن رفته خیلیا هم توی نت نوشتن خیلی خوب نیست و پولکیه

بله سه بار اکو دادم پیش دکترهای مختلف

شاید پنیک گرفتی 

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
دکتر اورعی رو شنیدم ولی کلا نمیتونم پیداش کنم هر جا زنگ میزنم میگن رفته خیلیا هم توی نت نوشتن خیلی خ ...

اینکه هست یا نه رو نمیدونم الان ولی واسه مامانم بد نبوده البته اولش پیش دکتر افتخارزاده رفت بعدش دکتر اورعی این از افتخارزاده بهتره 

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
شاید پنیک گرفتی 

نمیدونم ولی خیلی ترسیدم یه خانومی از اقوام مثل دیو تنوره کشید اینقدر بلند که من خشک شدم بعدم اینجوری شدم