استارتر داداش من مثل شما بود ، خوب شد ، حدودا 7-8 ماه بیمار بود با تپش قلب شدیددد ساعت چهار صبح بیدار میشد ، در حد اینکه دست و پاش میلرزید و میترسیدیم ایست قلبی کنه خدایی نکرده
همینجوری فیلم نگاه میکرد مثلا ، ی دفعه تپش قلب میگرفت تا سه چهار دقیقه ، یا یکی دو دقیقه ، تپش قلبش 140-150 گاهی 120-130 بود
خیلیییی دکتر بردیم ، اکو و نوار قلب و 24 ساعت هولتر بستیم ، خیلییی میترسیدیم ، بهترین دکتر قلب ایران ( محمد حسین نجفی ، تو پاسداران تهرانه ) بردیم گفت هیچی نیست ، با استرس زیاد میشه
درمانش فقط گذشت زمان و دوری از استرس ، مسافرت رفتن ، بیخیال همه چی شدن ، مهم تر از همه اینها که بیماری فکر نکنی ، چون با فکر کردن بهش دوباره تپش قلبت بیشتر میشه
تپش قلبش از جایی شروع شد که ی کار شبیه ب برنامه نویسی شروع کرد ، خیلییییی روش کار کرد ، استرس و فکر خیلیییییی خیلی زیادی داشت ، شب موقع خواب ، ب فکر اون کاره بود ، این بلا اومد سرش ، بعضی جاها میگفتن آریتمی داره ، بعضی دکترا میگفتن ببرین پیش روانپزشک و ... ، یکی میگفت رگ قلبش گشاده و .... ، خلاصه هرکسی ی چرت و پرتی میگفت ،
فقط دوری کن از استرس ، هیچی نیست ، من حال الانت رو درک میکنم ، چون اینجوری بودیم ماهم ، اصلاااا استرس نگیر ، چون با استرس بیماریت بیشتر میشه ، اگه تهرانی برو پیش دکتره که گفتم ، حتمااا خوب میشی