2777
2789
عنوان

آریتمی قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 4241 بازدید | 112 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینکه هست یا نه رو نمیدونم الان ولی واسه مامانم بد نبوده البته اولش پیش دکتر افتخارزاده رفت بعدش دکت ...

ادرسش رو میشه بدی

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش
البته اصلا جای نگرانی و ترس نداره و مهم نیست اما پیگیر باشید اگر مایلید نوار قلبتون رو بفرستین بگم&n ...

چجوری باید بفرستم

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

دکتر وحید ارمان شیراز ویزیت اینترنتی ام‌داره در خصوص درمان اضطراب به شما کمک میکنه ولی در کنارش پیگیر دکتر قلبم بشید تلکید میکنم اصلا جای ترس نداره چون ساختار خود قلب سالمه و فقط یک رگ اضاف وجود داره که باعث تند تپشی میشه و خیلیم شایع هست

اگه نمیتونی عاشقش بمونی پس عاشقش نکن!

استارتر داداش من مثل شما بود ، خوب شد ، حدودا 7-8 ماه بیمار بود با تپش قلب شدیددد ساعت چهار صبح بیدار می‌شد ، در حد اینکه دست و پاش می‌لرزید و میترسیدیم ایست قلبی کنه خدایی نکرده 

همینجوری فیلم نگاه میکرد مثلا ، ی دفعه تپش قلب میگرفت تا سه چهار دقیقه ، یا یکی دو دقیقه ، تپش قلبش 140-150 گاهی 120-130 بود 

خیلیییی دکتر بردیم ، اکو و نوار قلب و 24 ساعت هولتر بستیم ، خیلییی میترسیدیم ، بهترین دکتر قلب ایران ( محمد حسین نجفی ، تو پاسداران تهرانه ) بردیم گفت هیچی نیست ، با استرس زیاد میشه 

درمانش فقط گذشت زمان و دوری از استرس ، مسافرت رفتن ، بیخیال همه چی شدن ، مهم تر از همه اینها که بیماری فکر نکنی ، چون با فکر کردن بهش دوباره تپش قلبت بیشتر میشه 

تپش قلبش از جایی شروع شد که ی کار شبیه ب برنامه نویسی شروع کرد ، خیلییییی روش کار کرد ، استرس و فکر خیلیییییی خیلی زیادی داشت ، شب موقع خواب ، ب فکر اون کاره بود ، این بلا اومد سرش ،  ‌‌‌‌‌‌‌بعضی جاها میگفتن آریتمی داره ، بعضی دکترا میگفتن ببرین پیش روانپزشک و ... ، یکی می‌گفت رگ قلبش گشاده و .... ، خلاصه هرکسی ی چرت و پرتی می‌گفت ، 

فقط دوری کن از استرس ، هیچی نیست ، من حال الانت رو درک میکنم ، چون اینجوری بودیم ماهم ، اصلاااا استرس نگیر ، چون با استرس بیماریت بیشتر میشه ، اگه تهرانی برو پیش دکتره که گفتم ، حتمااا خوب میشی