2777
2789
عنوان

دبیرستانی ها 👇🏻👇🏻👇🏻

173 بازدید | 20 پست

یک سوال داشتم

توی شاد از طرف مدرسه براتون کانال یا گروه درست نکردن؟ 

آدمای بد یک روزی از اینکه بد بودن پشیمون میشن ولی... وای به اون آدم خوبی که. از خوب بودن پشیمون بشه😔🖤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه هنوز  حتی گفتن از اون گروهای قبلی لف ندید ولی گروه جدیدی‌ام درست نکردن

کانال هم نزدن براتون؟ 

آدمای بد یک روزی از اینکه بد بودن پشیمون میشن ولی... وای به اون آدم خوبی که. از خوب بودن پشیمون بشه😔🖤

یه گروه زدن فعلا

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند میلیون اسپرم فهمیدن چه خبره عقب کشیدن من سسخل فکر کردم برام ریدن شیرجه زدم 😌 اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم آوردی از سر ناچاری به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه بیشعور به تمام معنایی 🫶

نه 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
برای خواهرم درست کردن  پارسالم من سال اخر بودم واسم درست کردن  از مدیر و معاون سوال کن ش ...

اره پیام دادم چون خیلی دیر شد دیگه

اخه نیازی ب گروه نیس کلاسا حضوریه دیگه دهمی امسال؟اگ دهمی طول میکشه ک ادت کنن تو کانال و گروه ها

اخه بعد کرونا گفتن 

هم تلویزیون و هم شاد سر جاشه ربطی به مجازی نداره 

برای اطلاع رسانی و سوال درسی و یا مواقعی که برف میاد نمیدونم مثلا بعد از ظهر چهارشنبه سوریه و یا ۵۰ به در عه و ....

اخه نیازی ب گروه نیس کلاسا حضوریه دیگه دهمی امسال؟اگ دهمی طول میکشه ک ادت کنن تو کانال و گروه ها

ااره میدونم😂

میگم شاید ساعتا فرق کنه چون ظهریم

چرا طول بکشه؟