مثلا من اون موقع که اول راهنمایی بودم ..خواب دیدم که عکس شوهرمو بهم نشون دادن ..و گفتن این شوهرته و ااز اقوام خانواده ی همسایمونه .. ۸ سال بعد خوابم تعبیر شد ..یه نکته اینکه ..من تو خواب همش گریه میکردم ..میگفتم نمیخوام با این آقا ازدواج کنم ..واسه عقد با شوهرمم خیلی گریه کردم ..چون نمیخواستم اولش
من یه بار خواب دیدم خونه بابام خراب شده مثه آوار بابام مریض شد خیلی سخت بعدش خواب دیدم داریم خرابیا رو درست میکنم بابام یکسال مریض شد ولی آخرش خوب شد خداروشکر
من 6 هفته پیش صبح ساعت 7 ب ب گذاشتم همون لحظه دیدم منفی شده سریع خوابیدم حتی دو دیقه هم صبر نکردم وقتی خوابیدم خواب دیدم که از خواب بیدار شدم و ب ب دو خطه شده ولی خطه کج و کوله بود یهو از خواب پریدم دیدم ساعت 11 شده انگار 5 دیقه خواب بودم دستم داشت میلرزید ب ب رو که بغل تخت گذاشته بودم رو برداشتم دیدم خطه کج و کوله افتاده شوکه شده بودم از طرفی گفتم ب ب خرابه از طرفی خوابم داشت دیونه ام میکرد یه ب ب دیگه گذاشتم مثبت شد هنوزم دلیل اون خط کج رو نفهمیدم بعد اون ده تا ب ب گذاشتم همش رو خطه صاف بود
من داداشم چند سال مریضی بدی گرفته بود . مامانم متوسل شده بود به حضرت ابوالفضل . یه شب حال داداشم خیلی بد میشه . مریضیش روحی روانی بوده . بعد که یکم بهتر میشع همه میخوابیم . روز بعد یه خانمی که روضه خون بودن زنگ میزنن به مامانم و میگن دیشب خواب دیدم اومدم خونتون و تو سفره انداختی و میگی حضرت ابوالفضل مرادم رو داد . از اون روز به بعد داداشم خوب شد .
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستیداَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه
یبارم خواب دیدم یکی از دوستام روی ویلچره و لباس مشکی تنشه . از ترسم روز بعد بهش زنگ زدم گفت نامزد کرده منم خوابم رو بهش نگفتم . دوستم بعد از دو هفته عقد کرد با کسی که اصلا ادم خوبی نبود... تا الان که چهار سال از اون جریان میگذره میبینم کاش بهش میگفتم شاید اون موقع تصمیمش عوض میشد
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستیداَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه
من سال 84 خواب دیدم عمم یه پسربچه چندماهه داره که خیلی تپل و نازه و قیافش هم دقیق تو ذهنم بود ، برای خود عمم خوابمو تعریف نکردم چون بچه دار نمیشد و ممکن بود ناراحت شه. ولی برا مامانم اینا تعریف کرده بودم. بعد از چند ماه شنیدیم که عمم اینا مراحل بچه گرفتن از پرورشگاه رو انجام دادن و قراره یه پسر نوزاد بیارن ، خلاصه یه پسر 5 ماهه اوردن و روزی که رفتیم دیدنش واقعاااا دهنم از تعجب باز موند ، دقیقاااااا همونی بود که تو خواب دیده بودم. کلا خوابام خیلی تعبیر میشه ولی هیچکدوم تا حالا به واضحیه این یکی نبوده. هنوزم یادم میاد مو به تنم سیخ میشه!!