2777
2789
عنوان

سبزواری...

| مشاهده متن کامل بحث + 6160 بازدید | 62 پست
آره متفاوته معمولا بقیه شهرا خیلی بریز و بپاش ندارن ما برا عروسی خیلی بریز و بپاش داریم خواستگار از ...

جنوبیا لارجن هرچی بالاتر میریم اقتصادی تر میشن

من بوشهریم میگم با جنوبی ازدواج کن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هووو بندر عباس کجا ،سبزوار کجااا،اره واقعا خیلی بده ،همه میفهمن پسره برای چی میخاد شب بمونه😂😂😂😂م ...

خیلی دوره نمیدونم این منو از کجا پیدا کرد😂 دانشجوعه بندر

آره خیلی آدم ذوب میشه میره تو زمین😂😢

درسته عزیزم😢💝 رسم و رسوماتتون چیه راسته عقدتون طولانیه و رابطه تو عقد عادیه؟/:

اکثرا دو سه سال تو عقد هستن،بله رابطه داشتن تو عقد عادیه براشون اجبار نیست که حتما داشته باشن ولی اگرم داشته باشن عادیه،مهریه یا چند مثقال طلای یا زمین یا سکه س خرید چند تا از وسایل جهیزیه برعهده ی داماد هست طلابرای عروس هم هرچی در حد توان داماده می‌خره رسوماتشون آنچنان فرقی با جاهای دیگه نداره 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

اول بگو باید بری اونجا زندگی کنی؟؟شهره خودتون امکاناتش چطوره؟اگه شهره خودت امکاناتش خوبه و شهره به روزیه و بخوای سبزوار زندگی کنی برات سخته یکم...در مورد اخلاق هم همه جا خوب و بد داره و باید خیلی رفت و آمد کنین تا خوب همو بشناسیم....به هرحال چون جنوب خراسان میشه فک کنم و شهره کویری مردمش خلقیات خاص دارن مثلاً رو خساست بیشتر دقت کن یا سختگیری تو حرف و رفتار که از کاه کوه میسازن یا نه..انشالله هرچی صلاحت پیش بیاد

جنوبیا لارجن هرچی بالاتر میریم اقتصادی تر میشن من بوشهریم میگم با جنوبی ازدواج کن

همینطوره چشم عزیزم 😢 ولی ایشون موقعیت خوبی دارن بنظرم تنها مشکل همین دوریه

من اسم شهر شما رو نشنیدم ولی سبزوار از لحاظ امکانات معمولیه،یعنی در حد مشهد و شهر های بزرگ نیست،در حد یه شهرستانه.بنظرم باید خودت بیای از نزدیک ببینی چون برای زندگی آب و هوای خشکی داره،تابستونا باد و خاک زیاد،داره.مردمش همه مدل هستن ولی اغلب خشکن یعنی مثل بهضی شهرهای دیگه زود با غریبه گرم نمیگیرن.فرهنگ عروس داری بنظرم خانواده با خانواده فرق داره.ولی من خودم در حد معمول ظرف شستن و سفره پهن کردن کمک میکنم فقط.که فکر کنم همه شهرها همین جور باشه.

اکثرا دو سه سال تو عقد هستن،بله رابطه داشتن تو عقد عادیه براشون اجبار نیست که حتما داشته باشن ولی اگ ...

سمت ما دختر جهیزیه نمیده

زمین و مثقال طلا هم نیست مهریه ما کلا طلا و اینارو کامل برای عروسی میخایم مهریه هم معمولا سکه‌اس

اول بگو باید بری اونجا زندگی کنی؟؟شهره خودتون امکاناتش چطوره؟اگه شهره خودت امکاناتش خوبه و شهره به ر ...

مرسی عزیزم من بندرعباسم همچی خوبه اینجا از خسیس بودن و بداخلاقیشون شنیدم ولی شما درست میگین باید تو این زمینه ها طرف رو شناخت

خیلی دوره نمیدونم این منو از کجا پیدا کرد😂 دانشجوعه بندر آره خیلی آدم ذوب میشه میره تو زمین😂😢

من خودمم بچه جنوبم،ما جنوبیا از بس جذابم هرکی میبینه عاشقمون میشه😎😎😜،دانشجوعه؟ پ شغل درست درمونی هم نداره ببین من باشم قبول نمیکنم چون از ی محله تا نحله دیگه کلی اختلاف فرهنگی و. هست ،این که دیگه مال ی استان دیگس ،حالا خوددانی

من اسم شهر شما رو نشنیدم ولی سبزوار از لحاظ امکانات معمولیه،یعنی در حد مشهد و شهر های بزرگ نیست،در ح ...

شما عروس سبزوارین؟

من بندرعباسم به شوخی میگم بندرمقدس

نمیدونم امکاناتش درحد بندر هست یانه تازه اینجا دریا هم داره😢😂

سمت ما دختر جهیزیه نمیده زمین و مثقال طلا هم نیست مهریه ما کلا طلا و اینارو کامل برای عروسی میخایم ...

با همین رسم جهیزیه ندادن معمولا به مشکل و حرف و حدیث بعدش میخورین..چون خراسانی‌ها مخصوصا مشهدیا خیییییلی جهیزیه میدن به دختر،الانم قبول کنن تا یک عمر مقایسه و حرف و حدیث هست....برا همین میگن هر شهر با همون شهر ازدواج کنه چالش ها کمتره

من خودمم بچه جنوبم،ما جنوبیا از بس جذابم هرکی میبینه عاشقمون میشه😎😎😜،دانشجوعه؟ پ شغل درست درمونی ...

داره داروسازی میخونه😢😂

اره ما جنوبیا گرمیم و جذاب☺😂 

با همین رسم جهیزیه ندادن معمولا به مشکل و حرف و حدیث بعدش میخورین..چون خراسانی‌ها مخصوصا مشهدیا خییی ...

آره واقعا سر موضوع رسم و رسوم ممکنه به مشکلای زیادی بخوریم(: