2777
2789
عنوان

سبزواری...

| مشاهده متن کامل بحث + 6159 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خودم اصالتا سبزواری هستم ولی ۳۰ ساله ساکن کرجم همه جا آدم خوب وبد وجود داره عزیزم ولی در کل آدما ...

درسته عزیزم😢💝

رسم و رسوماتتون چیه راسته عقدتون طولانیه و رابطه تو عقد عادیه؟/: 

بندر مقدس آره دیدم پسره ۱۷ سالشه عقده😐 ینی رابطه رو دارن خیلی عادیه؟😐ما نداریم...

بندر مقدس کجاست اولین باره میشنوم،اره ی دوست مجازی داشتم  مال اطرافای سبزوار بود ،شب عقدش پسره خوابید خونه دختره،توی هفته چن شبو پسره میره خونشون و رابطه هم دارن ،و اینکه اگه دختر شب بره خونه پسره بخابه رو عیب میدونن ولی اگه پسر بره خونه بابا دختره نه عیب نیست براشون ،ماهم رابطه توی عقد برامون ممنوعه😐عیب میدونیم

شنیدم خسیسن  ولی از چه لحاظشو نمیدونم... شهرش خوبه امکاناتش خوبه؟

مثلا دانشجو بودیم یهجشن می‌خواستیم بگیریم همه موافق بودن سبزواریا سر پنج تومن بحث میکردن 

اینا باغ پسته داشتن ولی خسیس آب از انگشتشون نمیچکید 

یه بار نشد یه شکلات بیارن بگن بفرما 

خونه که اصلا دعوت نکردن 

شهر هم ارزونه

فرهنگ مردم هم بالاتر رفته سال ۹۵ که من رفتم موتور سوار زیاد بود و ماشالا همه تیکه مینداختن الان خیلی بهتر شده

بندر مقدس کجاست اولین باره میشنوم،اره ی دوست مجازی داشتم  مال اطرافای سبزوار بود ،شب عقدش پسره ...

همون بندرعباسو میگم😂ماهم مثه شماییم

اینجوری خیلی بده پسره بیاد خونتون با بابات چش تو چش شب بخیر بگه بیاد تو اتاق ور دلت😒😂

شنیدم خسیسن  ولی از چه لحاظشو نمیدونم... شهرش خوبه امکاناتش خوبه؟

آب و هوا از بندر بهتره. میوه ارزون بود. دیروز سبزوار بودم. مردم تا جایی که ما دیدیم خوب بودن. اینکه یکی گفت دورو هستن. شاید به خاطر این بود که فوق العاده خوش برخورد بودند البته ممکنه در عمل عادی تر باشند. 

وای دختر شما بندری هستی با جنوبی ازدواج کن فرهنگ ها خیلی فرق داره

آره متفاوته

معمولا بقیه شهرا خیلی بریز و بپاش ندارن ما برا عروسی خیلی بریز و بپاش داریم خواستگار از یه شهر دیگه میاد فکر میکنه میخان ازش پول بکنن(:

همون بندرعباسو میگم😂ماهم مثه شماییم اینجوری خیلی بده پسره بیاد خونتون با بابات چش تو چش شب بخیر بگ ...

هووو بندر عباس کجا ،سبزوار کجااا،اره واقعا خیلی بده ،همه میفهمن پسره برای چی میخاد شب بمونه😂😂😂😂من باشم اب میشم میرم تو زمین