2777
2789
عنوان

سبزواری...

| مشاهده متن کامل بحث + 6172 بازدید | 62 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی عزیزم من بندرعباسم همچی خوبه اینجا از خسیس بودن و بداخلاقیشون شنیدم ولی شما درست میگین باید تو ...

ببین خسیس نیستن چون شهر کویری به هرحال همه چیز رو سخت به دست میارن برا همین سعی میکنن تو جایی که به نظرشون بهتره خرج کنن میبینی برا یک چی مثل خونه و ماشین حاضرن حسابی خرج کنن ولی مثلاً مسافرت خارجی با درآمد معمولی رو اصراف میدونن در واقع اقتصادی تر خرج میکنن

شما عروس سبزوارین؟ من بندرعباسم به شوخی میگم بندرمقدس نمیدونم امکاناتش درحد بندر هست یانه تازه این ...

من خودم و شوهرم هر دو سبزواری هستیم.من تابحال بندر عباس نیومدم.اینجا مثلا دو سه تا خیابون داره که برا خرید میرن اونجا.کلا سه تا بیمارستان داره،مرکز تفریحی و شهر بازی انچنانی نداره،برا تفریح کودکان یکی دوتا جاهست..برا تفریح مردم میرن چند تا روستاهای اطراف خارج شهر که سرسبز تره.کلا شهر کویری هست.اب و هواش خشک،زمستون پاییز سرد و خشک و کم بارش،بهارش خوبه،تابستونش هم گرم که تا چهل درجه گاهی میرسه.از لحاظ دکتر و پزشکی خوبه.ممکنه اینجا فقط حوصله ات سر بره گاهی،پاساژ و شهر بازی اینا نداره 😅انتظار زیادی از شهر ما نداشته باش😂

من خودم و شوهرم هر دو سبزواری هستیم.من تابحال بندر عباس نیومدم.اینجا مثلا دو سه تا خیابون داره که بر ...

😂😂😂مرسی عزیزم خودت و همسرت کنارهم آروم و موفق باشین

میترسم سر جهاز و اینا به مشکل بخوریم وگرنه میام همشهریتون میشم😝

😂😂😂مرسی عزیزم خودت و همسرت کنارهم آروم و موفق باشین میترسم سر جهاز و اینا به مشکل بخوریم وگرنه م ...

ما سه تیکه با داماد بود،یعنی تلویزیون و میزش،فرش ها و یخچال بقیه هم با ما بود.

ولی بودن بقیه دوستام که پنج تیکه با داماد بود ،یعنی سرویس چوب م انداخته بودن گردن داماد.

این عرفشه تو شهر ما معمولا.

😂😂😂مرسی عزیزم خودت و همسرت کنارهم آروم و موفق باشین میترسم سر جهاز و اینا به مشکل بخوریم وگرنه م ...

ممنونم عزیزم.منم برات آرزوی خوشبختی میکنم.انشاالله هر چی خیره برات پیش بیاد،