2777
2789

همه میگن تو که عرضه ی تربیت و رسیدگی به لباس و خوراک بچه ی اولت رو نداری غلط کردی دوباره بچه دار شدی 

ولی نمیدونن من مجبور شدم شوهر عوضیم زندگی رو برام تلخ کرده بود 

بچه ی اولمم  یه بدغذای شیطون بی ادب  که همه میگن بیش فعاله برو دکتر قرص بخوره آروم بشه 

ولی مشکل عدم تمرکز نداره فقط خیلی شیطونه و رفتاراش عذاب آور

حالا چیکار کنم 

با این همه فشار و تیکه و عذاب

حال روحیم اصلا خوب نیس 💔💔لطفا برام صلوات بفرستین که زندگیم خوب بشه خسته شدم دیگه 😔

چرا شوهرت مجبورت کرد؟

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت که بده

بچه ت هم که شیطونه

پس واسه چی دوباره باردار شدی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

اینکه مشگل دارید باز بچه آوردید واقعا ظلمه 

جلوگیری سفت و سخت می‌کردید 

به ترسید از آن روزی که اه فرزندانتان دامنتان را بگیرد #آنتی ناتالیسم                      باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد    

ولی مشکل شوهر عوضی با فرزندآوری حل نمیشه.

فقط مشکل دوتا میشه: شوهر عوضی و بچه مشکل دار

شاید مشاوره یا دادگاه خانواده بهتر بود تا بچه دوم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

همچین گفتی فک کردم پنجمی رو بارداری

به کسی ربطی نداره صلاح مملکت خویش خسروان دانند

شمام صلاح دونستی بیاری دیگه خرجشو بقیه نمیدن

ولی امیدوارم تو این وضعیت حداقل از پس هزینه هاشون بربیایید

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

چون بچه دوست داره  و اینکه میخواد من رو ناتوان ببینه

یعنب همیشه مشغول بچه باشی و تو کاراش دخالت نکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

به اون ها ربطی نداره. 

دلت خواسته بچه دوم بیاری. خوب کاری کردی. بچه ات تنها نباشه. 

جواب اون افرادی که اذیتت میکنند با حرف هاشون رو هم بده. تا بفهمند نباید تو زندگی تو دخالت کنند. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏