2777
2789
عنوان

سقط در هفته ۱۸حکم شرعی چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2628 بازدید | 126 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه دونه ۱۷، یه دونه ۱۸ هفته سقط کردم. جفتش بخاطر سندروم داون. زایمان طبیعی داشتم، این دو تا از ز ...

عزیزم متاسفم.

میشه یه سوال بپرسم؟ناراحت نمیشین؟

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
معلامه نه ولی میگم شاید از پس ۲تا بچه برنیام ظلم بشه ب جفتشون 

چرا بر نیایی؟ این همه مادر بچه شیر به شیر دارن. چرا توانایی های مادرانتو دست کم میگیری. اصلاً فکر کن دوقلون . اگه دوقلو بودن می‌رفتی یکی رو سقط میکردی؟

نه اگر تجربه من به درد کسی بخوره، چرا جواب ندم

وقتی صورتش رو دیدین، معلوم بود از قیافش که سندروم داونه؟

آخه چهره اشون مشخص میشه برا همون میپرسم؟

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
بخدا خودمم از گناهش خیلی میترسم ولی بخاطر شرایط گفتم بپرسم چجوریه

ببین بچه متولد شده رو فقط سایزش رو کوچیک کن و فقط پوستش ضخامت موقع تولد رو نداره، به خدا میگم بند بند انگشتهای پاش کاملا مشخص و قابل تشخیص بود.

به خدا قسم میخورم هنوز جفتشون جلو چشمامن، من واقعا از بچه مریض میترسیدم، خدا هم هر دو بار اینجوری امتحانم کردش.

از اینا گذشته، دفعه اول، بعدش سه ماه خونریزی داشتم، دفعه دوم یک ماه.

هر دو بار بعدش دوباره رفتم کورتاژ ، یعنی از بدن من چیزی نمونده والله

چرا بر نیایی؟ این همه مادر بچه شیر به شیر دارن. چرا توانایی های مادرانتو دست کم میگیری. اصلاً فکر کن ...

آخه شنیدم از قبل ۲۲هفته میشه سقط کرد چون روح نداره هنوز از لحاظ شرعی هم گناه نداره 

وقتی صورتش رو دیدین، معلوم بود از قیافش که سندروم داونه؟ آخه چهره اشون مشخص میشه برا همون میپرسم؟

ای خواهر من فقط پاهاشون دیدم، تا بند نافشون دیدم، هنوز جلو چشمم هستن، فکر کن دل این داشته باشم ، کامل نگاهش میکردم