2777
2789
عنوان

سقط در هفته ۱۸حکم شرعی چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2628 بازدید | 126 پست
آخه شنیدم از قبل ۲۲هفته میشه سقط کرد چون روح نداره هنوز از لحاظ شرعی هم گناه نداره 

حتی یه مولکول آب با انرژی و حرفایی که بهش میزنی واکنش نشون میده ، اونوقت بچه ۴ و نیم ماهه روح نداره؟

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خواهر من فقط پاهاشون دیدم، تا بند نافشون دیدم، هنوز جلو چشمم هستن، فکر کن دل این داشته باشم ، کام ...

عزیزم متاسفم ناراحت شدم برات😔

انشالله این دفعه سالم بغلش کنی❤️

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
آخه شنیدم از قبل ۲۲هفته میشه سقط کرد چون روح نداره هنوز از لحاظ شرعی هم گناه نداره 

روح چیه، دختر خوب ، من خودم سقط کردم، اونم که هی میگن ۱۸ هفته، توجیحه الکی، بچه از وقتی نطفه اش تشکیل شده، آدم.

بزن تو نت عکس بچه ۱۸ هفته.

چجور دلت میاد.

من تا نامه رو گرفتم، برم بستری بشم، طول کشید، این طفلک تو دلم جمع میشد یه گوشه، قشنگ خودم حس میکردم، با خودم میگفتم ترسیده ، از مامان ناشکرش ترسیده

عزیزم متاسفم ناراحت شدم برات😔 انشالله این دفعه سالم بغلش کنی❤️

شوهرم دیگه راضی نمیشه بچه دار بشیم، میگه سه تا سقط کردیم، بسمونه، سالی یه قتل.

خداروهزار مرتبه شکر یه دختر دارم، خدا همون برام نگهداره، شکر خدا

ی بچه ۱۰ماهه هم دارم هماتوم داشتم دکترم گفت ۵۰درصد احتمال موندنش هست منم ب همین خیال نشستم با خیال ر ...

۱۸ هفته فک کنم باید زایمان کنی

سقط نمیشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم من با گناه و ثوابش کار ندارم گرچه الان اون بچه روح داره 

اما اگه واقعا دغدغه‌ت بچه کوچیک داشتنه اصلااااا سقط نکن

بخدا خیلی خوبه 

راحت میشی پشت سر هم 

اولش سخته بعد عالی میشه 

مدرسه و همه چیزشون باهم 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

ی بچه ۱۰ماهه هم دارم هماتوم داشتم دکترم گفت ۵۰درصد احتمال موندنش هست منم ب همین خیال نشستم با خیال ر ...

به این دلیل میخوای سقط کنی ؟ شاید اون یه فرشتست خدا برات آورده زندگیت رو در آینده دگرگون کنه نکن این کارو یه عمر دلت میسوزه و عذاب وجدان داری 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

وَلَا تَقْتُلُوا أَوْلَادَكُمْ خَشْيَةَ إِمْلَاقٍ ۖ نَحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِيَّاكُمْ ۚ إِنَّ قَتْلَهُمْ كَانَ خِطْئًا كَبِيرًا.

۳۱/أسراء

هرگز فرزندان خود را از ترس فقر به قتل مرسانید (زنده به گور مکنید) که ما رازق آنها و شما هستیم، زیرا این قتل فرزندان بسیار گناه بزرگی است.

حرامه، گناهه بزرگیه، دیه باید بدی...

شوهرم دیگه راضی نمیشه بچه دار بشیم، میگه سه تا سقط کردیم، بسمونه، سالی یه قتل. خداروهزار مرتبه شکر ...

خدا رو شکر، خداحفظش کنه عزیزم