2789
عنوان

چه زشت !!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 69 پست
نمى دونم من نمى تونم خواهرمو بكشم از سر خواهر بودن اينكه بلا سرش بيارم حرف درستىى نى  بع داداش ...

داداشت چن سالشه؟

ادمه خونگرمیه؟

عکس العملش چی بود؟

کاش به اون نمیگفتی یه بلایی سرش نیاره ی وقت

میگه باهاش صحبت کرده خواهرش درمورد س..س و این چیزا میگه عیب نداره باید این خانواده جلوشو بگیرن...ادم ...

نمیدونم شما چن سالتونه ولی حتما از من بزرگترید.

من خودم دهه هشتادیم ولی مثه خواهر ایشون نیودم.

الانم سینگلم. ولی من هم سن و سالای خودمو میشناسم به هرحال چن سال تو مدرسه جلو من صحبت میکردن .از همه چیشون خبر داشتم. کل بچای کل خانوادهاشون از خانواده من خیلی سختگیر تر بودن ولی نمیدونم چجوری حتی بدون داشتم موبایل بدون اینکه اجازه بیرون رفتن از خونه داشته باشن یکارایی میکردن اصن من الان بگم تعجب میکنید.

محدودیت و کتک و این حرفا مال دهه 60 نه الان که بچها پدر مادرشونو دور میزنن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ما هم کلاسی داشتیم 

دختر 16ساله هنوز براش گوشی نخریده بودن .

در حیاطو قفل میکردن

نمیزاشتن ب غیر از مدرسه جایی تنها بره.

اون با این شرایط دوس پسرش شبا از رو دیوار میومد تو حیاط میوردش خونه

ما هم کلاسی داشتیم  دختر 16ساله هنوز براش گوشی نخریده بودن . در حیاطو قفل میکردن نمیزاشتن ب ...

😱😱😱😱😱😱یاخداااا الان سکته میکنم 

بخدا من از ۱۴ سالگی یعنی کلاس ۸ گوشی دارم این چهار ساله کافه و کلاس و کتاب خونه ام میرم کلاس  کلا آزادم ولی بقران تاحالا یه دونه رل ام نداشتم

داداشت چن سالشه؟ ادمه خونگرمیه؟ عکس العملش چی بود؟ کاش به اون نمیگفتی یه بلایی سرش نیاره ی وقت

داداشم بيست و خورده اى سالشه ادم منطقيه براش طبيعي بود گفت حدس مى زدم 

از این بهتره عزیزم ک بره همخواب مردم بشه و هزار تا ننگ بیاره 

نمیره 

چجور بره

مگه خنواده حواسشون نیست بچشون کی میره مدرسه کی میاد.

بچه 12ساله رو مگه تنها جایی میفرستن؟

مگر اینه دوستاشو بشناسن

😱😱😱😱😱😱یاخداااا الان سکته میکنم  بخدا من از ۱۴ سالگی یعنی کلاس ۸ گوشی دارم این چهار ساله ...

منم با اینکه مامانم زیاد سخت نمیگیره ندارم.

الان 19سالمه.

البته مامانم سختگیریاش برا بقیه بچهاش بود

برا من ک بچه کوچیکشم یکم اپن ماندتر شده. حتی بام صحبت میکنه درباره رل و این چیزا.

البته خودمم چون همه چیو بهش میگم بم اعتماد داره میدونه چیزی ازش پنهون نمیکنم.

منم پدرم در اومد تا طرز فکر مامانمو عوض کردم که یکم خودشو اپدیت کنه 

داداشم ميگه قبول كرده ديگه از اين حرفا نزنه  ولى در هر صورت بايد حواسمون بهش باشع  ممنون ...

گوشيشو ازش گرفتم پسره رو بلاك كردم حالم بدع 😭😰💔

ولى داداشم اين خيالش نى ميگه اديع تو اين سن عاشق شع ميگه خودتم تو اين سن از پسر خاله خوشت مى اومد 🙄🙄

ما هم کلاسی داشتیم  دختر 16ساله هنوز براش گوشی نخریده بودن . در حیاطو قفل میکردن نمیزاشتن ب ...

ما باور نمی کردیم 

ولی اونجایی مطمئن شدم حرفاش راسته که یکی دیگه از همکلاسیا دوست دوست پسرشو برا این اوکی کرده بود .گفته بود این نمیتونه از خونه بیاد بیرون. یه طوری برو ک خانوادش نفهمن.

دختره  چون گوشی نداشت از طریق همکلاسیش با رلش حرف میزد.

یه شب که قرار بود بیاد 

کفته بود خانوادشون دوغ میخورن خوابشون میگیره . گفت گفتم دلم حوس دوغ کرده .باباش رفت ازین دوغ محلیا خرید .

همه خوردن سریع رفتن خوابشون گرفو. اینم میرفت تو حیاط منتظر رلش.

چی چی رو اقتضای سنشه بیخیال از این روشن فکری دست بردارین..با حرف حالیشون نمیشه فقط سخت گیری جوابه

تحقیقات نشون داده هرچی بیشتر سختگیری شه بچه بیشتر لجبازی میکنه. بچه ۱۲ ساله که نمی‌فهمه چی بده چی خوبه آخرش با سختگیری الان کنترلش کنید پس فردا بیشتر گند می‌زنه.

کاربری دست دو نفره