2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاورتون رشته خودش چیه یکم ازش بگین

درباره برنامه ریزی و پیگیرشم بگم بهت

هفته ای یکبار بهم برنامه می داد

یک بارم بهم زنگ میزد ینی کلا عاااالییی بود من خیلی بهش مدیونم🥲

زنگ که میزد یکم انگیزشی حرف میزد یکمم درسی.۴۵ دقیقه بود هرتماسش

گزارش کارم که هرشب میگرفت ازم و بررسی می کرد

رشتش که دانشجو دبیری دانشگاه فرهنگیانه دیگه چی میخوای ازش بدونی بگو تا اگه بدونم بهت بگم😁

من رشتم تجربیه ی نفر لازم دارم  ک قلق کار دستش باشه توجه کنه .

خانمه؟شرایط مشاورش چیه

من رشتم تجربیه ی نفر لازم دارم  ک قلق کار دستش باشه توجه کنه . خانمه؟شرایط مشاورش چیه

ن گلم آقاست

شرایطش از نظر مالی اگه منظورت باشه من هر ماه ۵۰۰ هزار تومن بهش می دادم پارسال نمیدونم الان چجوریه🤗

من رشتم تجربیه ی نفر لازم دارم  ک قلق کار دستش باشه توجه کنه . خانمه؟شرایط مشاورش چیه

آها یه چیز دیگه یادم رف

هر هفته ازم آزمون آنلاین هم میگرفت توی یه سایت.اون هفته ای که قلمچی نداشتم ازم امتحان میگرفت

ن گلم آقاست شرایطش از نظر مالی اگه منظورت باشه من هر ماه ۵۰۰ هزار تومن بهش می دادم پارسال نمیدونم ا ...

من کلا برام سخته با اقا مشاور داشته باشم . خجالتیم😅.تازه ۵۰۰ تومنم برا من زیاده .

من کلا برام سخته با اقا مشاور داشته باشم . خجالتیم😅.تازه ۵۰۰ تومنم برا من زیاده .

الهیییی من که راحت بودم باهاش😁

حالا ۵۰۰ تومنو نمیدونم کم و زیاد میکنه یا نه من یکی از دوستامو که پیشش فرستادم میگفت از من داره ۳۸۰ میگیره🤗