2777
2789
عنوان

کدوم قوی تره

71 بازدید | 2 پست

سلام دوستان دوتا بچه ی ۷ ماه کامل که همسن هم هستند دقیقا تو دوتا خانواده یکی دوتا دندون داره و ۴ دست و پا میره یکی دندون نداره و سینه خیز هم نمیره میشه گفت توانایی و بنیه بدنی اون یکی بهتره ؟البته اون که میتونه پسره و اون یکی دختر

نه عزیزم ربطی نداره.

اسم نمیبرم اما هردو از نزدیکان هستن.

یکی از بچه ها سه سالگی شروع به صحبت کردن کرد.

یکی از 11 ماهگی، حتی یادم که اسم مادرش کامل میگفت و من متعجب بودم!

ولی الان هردو مدرسه میرن، اونی که دیرتر صحبت کرد، اینقدر زرنگ و باهوش که خدا میدونه!

این تجربه عینی من بود.

و اصلا این مورد ها توجه نکنید، سعی کنید فقط تقویت بشن! همین.

بعدها فقط تلاش و انگیزه هست که به انسان کمک میکنه. نه این موارد.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

گلی جان ی چیز جالب دیدم. چون برام جالب شد گفتم ی سرچ کنم.

«...پسرها از لحاظ‌ ظرفيت‌ حياتي، و خصوصاً‌ از لحاظ‌ نيروي‌ عضلاني، در تمام‌ سنين‌ از دختران‌ بالاترند...(به‌ استثناي‌ بين‌ 11 تا 14 سالگي‌ که‌ در اين‌ موقع‌ يک‌ برتري‌ خفيف‌ زنانه‌ در دختران‌ ديده‌ مي‌شود)، بالاخره‌ فعاليت‌ حرکتي‌ پسران‌ از فعاليت‌ حرکتي‌ دختران‌ در تمام‌ سنين‌ عمر بيشتر است.»

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷