2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله شوهر من خیلی صبوره خیلی برعکس من به سختی عصبانی میشه عصبانی هم باشه داد نمیزنه هیچوقت و کلا کنترلش روی خودش زیاده

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

شوهر من اوایل اینطور بود اما به مرور خودشو اصلاح کرد و الان اینطوری نیست

بیشترین ضربه رو هم خودش میخورد چون خودش بود که عصبی میشد و بهش فشار میومد

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بله دایی شوهرم اصن کلا عصبی نمیشه۲۰ساله ازدواج کرده خانمش میگفت حتی یبار دعواشون نشده میگفت من عصبی میشد غر میزنم عرمیزنم فقط میگ ول کن خانم ی چایی بیار میگفت اخ حرص میخورم‌ولی کلا خیلی زیاد صبوره انقددد خوبه🥹

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤