2777
2789

که با دارو خوب شه و عمل نخواد ؟ خدا خیرتون بده الهی به حاجت دلتون برسین

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

سرمه اثمد بزن چهل روز  (هفت میل > چهارتا چشم راست و سه میل چشم چپ)

برای بیماری های چشم و نور چشم عالیه 

من خودم چشمام ضعیف بود از بچگی عینکی بودم .کارمم همش با سیستمه 

اما الان شیش ماهیه عینک نمیزنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرمه اثمد بزن چهل روز  (هفت میل > چهارتا چشم راست و سه میل چشم چپ) برای بیماری های چشم و نو ...

اتفاقا همون سرمه رو گرفتم میشه بگی واقعا جواب داده ؟ من خریدم ولی همش استرس دارم نکنه نشه نکنه الکیه

شماره جشمام خیلی بالاست ۵ هرکدوم میتونه حداقل بکنه سه ؟ 

اتفاقا همون سرمه رو گرفتم میشه بگی واقعا جواب داده ؟ من خریدم ولی همش استرس دارم نکنه نشه نکنه الکیه ...

از جای معتبر بخر حتما این خیلی مهمه . رنگش نباید مشگی باشه باید به نقره ای بزنه رنگش

از جای معتبر بخر حتما این خیلی مهمه . رنگش نباید مشگی باشه باید به نقره ای بزنه رنگش

اره به مقره ای میزنه 

اتفاقا همون سرمه رو گرفتم میشه بگی واقعا جواب داده ؟ من خریدم ولی همش استرس دارم نکنه نشه نکنه الکیه ...

هم اینکه یه دعایی هست قبلش باید بخونی و آدابشو رعایت کنی  .هرشب قبل خواب .مطمعن باش میشه حدال چهل روز باید بگذره

شما نمره جشمت چقدر بود مطمئنی بهتر شده ؟ وای خیلی امسدوار شدم 🥺😭😭 چند ماه زدی حس کردی یهتر شدی ؟ کار دیگه ای انجام دادی با سرمه زدن ؟ 

هم اینکه یه دعایی هست قبلش باید بخونی و آدابشو رعایت کنی  .هرشب قبل خواب .مطمعن باش میشه حدال چ ...

اره دعاشم گرفتم 🥺 خداکنه خوب شه 

اره به مقره ای میزنه 

من بعضی شبا چشمام درد میکرد .رفتمم دکتر گفت عینکتو نمیزنی و با سیستم و گوشی زیاد کار میکنی حتما .خشکی چشم هم گرفته بودم علاوه بر تنبلی اما الان شکر خدا مشکلی ندارم دیدم هم بهتر شده .یه چشمم شماره 3 بود الان کمتر شده 

من بعضی شبا چشمام درد میکرد .رفتمم دکتر گفت عینکتو نمیزنی و با سیستم و گوشی زیاد کار میکنی حتما .خشک ...

خداروشکر ایشالا واسه منم مفید و خوب باشه

ایشالا عزیزم

عزیزم شماراز کجا خریدی سرمه ات رو ؟ من از یه پیج گرفتم طیطه خیلی نعریفشو شنیدم