2777
2789
عنوان

ب نظرتون اگه ی پدر ب بچش بگه ......

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 35 پست
ولی عواقب اون چند لحظه عصبانیت،جبران ناپذیره

ن گذراست ‌ .‌پدر من ی زمانی قرص اعصاب مصرف میکرد . بخاطر ورشکستگی . فشار زندگی زیاد بود . ی بار خیلی غیر عمد ی اتفاقی افتاد.....  از مدرسه تعطیل شدم اومدم خونه . در زدم کسی درو باز نکرد ترسیدم بابام کاری دست خودش داده باشه . از بالای در اومدم تو خونه با ۱۱ سال سن . دیدم بابام‌ شیر گازو وا کرده . نمیدونین چ حالی داشتم بچه بودم بدو بدو زنگ زدم اورژانس اومدن بردنش ‌.‌مسمومیت از گاز شهری ... ۳ رور بستری بود اومد خونه بهم گف تو پدرصگ منو برگردوندی وگرن من الان راحت شده بودم . باورت میشه اون لحظه از اینکه برگشته بود چقد خوشحال بودم ولی از اینکه فک میکرد من مقصرم ناراحت . 

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم همینطور باشن همه بچه ها

همینطورن . از ۱۱سالگیم تا الان ک ۲۶ سالمه شبی نیس ک‌واس سلامتی و طول عمر مامان بابام گریه نکنم و دستم‌پیش خدا دراز نباشه . امیدوارم همه بچها قدر زحمتاشونو بدونن . ی مادر و پدر هیچوق بد بچشو نمیخاد . 

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم