2777
2789
عنوان

بچم فرنی نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 6764 بازدید | 69 پست
بدی بهش بهتره .معدش جابازمیکنه .من پسرم خیلی اذیت میکردهمش راه می‌رفت میریخت اصلانمیشدبهش بدم ولی با ...

بیارید خودتون بخورید البته میوه یا چای 😉  با فاصله کم. یکبار هم صداش کنید بیاد بخوره.  دنبالش راه نیفتید.  همیشه هم یکجا بخورید. نخورد جمع کنید.  دو ساعت بعد یک چیز دیگه.  مثلا شیر خودتون بخورید صداش کنید.  قاشق به دست نباشید دنبالش!!!! 

بیارید خودتون بخورید البته میوه یا چای 😉  با فاصله کم. یکبار هم صداش کنید بیاد بخوره.  دن ...

اره خب اینطوری ام خوبه 

حالاازمن که گذشت الان دیگه خداروشکرغذامیخوره نزدیک ۳سالشه الان بهتره .ولی الانم فرنی نمیخوره دوست نداره بیشترآبگوشت وماکارونی خیلی دوست داره😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن شما همون فرنی رو بدین من چون بچم یکم وزنش پایین بود سرلاک چاق کننده گرفتم میدم  ۳ روز دیگ ۶ ...

لعاب برنج درست کن بهش بده میگن واسه وزنش خوبه  سرلاک قیمتش چنده؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط خواهشا بهش سرلاک و شکر و بسکویت مادر نده.  تو فرنی من به جای شکر یه کم زردچوبه زدم با دو س ...

اره حتما تنوع ایجاد میکنم

ولی الان تازه شروع کردم  تازه دوسه روزه. زود نیست هویج؟؟؟

طبق دستورالعمل، اول فرنی بعد حریره بعد سوپ ساده مجبورم فعلا  فرنی و بدم، دو بار در روز میدم، ...

رقیق بده هر بار دوتا قاشق هم بخوره بسه.شاید از قبل غذا زدی سر زبونش اینو.نمیپسنده وروجک

همتای مامانم بودم❤