2777
2789
عنوان

بچم فرنی نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 6764 بازدید | 69 پست
غلظتش باید مثل شیر باشه اوایل.بچه من که عاشق فرنیه

من ۱ ق مربا خوری آرد برنج و با آب مخلوط میکنم میذارم روی شعله غلظتش مناسب شد میذارم یکم خنک تر بشه میدم. البته خییییلی کم با نبات شیرینش میکنم خیلی کم

خوبه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبق دستورالعمل، اول فرنی بعد حریره بعد سوپ ساده مجبورم فعلا  فرنی و بدم، دو بار در روز میدم، ...

عزیزم شیرینیش رو کم و زیاد کن تا مطابق میلش باشه 

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»
من‌پسرمو دکتر گوارش بردم‌گفت شما نباید انتظار داشته باشی بچه از اول خوب غذا بخوره سخته برلش.گفت روزی ...

حالا من یجا خوندم باید روتین داشته باشی، مثلا ساعت خاصی تعداد دفعات خاصی، دکتر شما گفته ۲۰ بار هم تعارف کنی، آدم نمیدونه چکار کنه

روغن بادام شیرین؟ والا جرات نمیگم داروی گیاهی بدم، البته درمورد فوایدش از چند نفب شنیدم سرلاک فروشی ...

اره عزیزم شیرین خوراکی،دیروز دکترش داد از داروخونه گرفتم دستی نیس

سرلاکم نستله ،داروخونه داره

ما گفتیم اگ کمکی بدیم شیرشو نمیخوره بخاطر همین دیرتر شروع کردم الانم منتظرم ۶ماهش پر بشه ب لیست غذاش چیزای دیگم اضافه کنم

فعلا فقط سرلاک

بچت سنتی خوره  بچه منم همینطوری بودازفرنی خوشش نمیومد

نمیدونم فرنی و ادامه بدم، یا برم سراغ حریره، نمیخوام از الان کم بیارم خخ چقد سخته غذای کمکی

اینقد همه جا دستورالعمل های متفاوتی هست ادم گیج میشه

فقط خواهشا بهش سرلاک و شکر و بسکویت مادر نده. 

تو فرنی من به جای شکر یه کم زردچوبه زدم با دو سه تا ذره نمک قشنگ دو‌سه تا قاشق کوچیک خورد. 

بهش هویج بده. هر چی تنوع بیشتر بدی خوش خوراکتره. 

طبق دستورالعمل، اول فرنی بعد حریره بعد سوپ ساده مجبورم فعلا  فرنی و بدم، دو بار در روز میدم، ...

به فرنی کمی موز بزن.  طعم موز بگیره.  

نخورد دنبالش نرو.  از الان به مکان خوردن مثلا میز یا زیر انداز عادت بده.  

نخورد عیب نداره حریر بادام شروع کن.