2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه ختم رفتن اینقدر وقت آدم نمیگیره که کلاً از درس عقب بیافتی . احترام بذار تا احترامت بذارن . حتماً برو . ازت توقع دارن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

آخه میگم من درس دارم ،راهشون یکم دوره اینا از صبح میرن تا شب،دیگه نمیتونن وسطش بیان دنبال من،

اگر شهر دیگه اش که هیچی، اگر دارن از صبح میرن، احتمالا مراسم خاک‌سپاری هست. 

ولی ختم اگر در همون شهر بودی برو. نهایت یکساعت دوساعت وقتت و می گیره

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
یک چیزی و بهت بگم، اجتماع همین عروسی و عزا، و اینها هست. برو تو جمع بجوش، مگر اینکه بدی خاصی کرده با ...

یه چیز بگم باورت نمیشه،من اصلا روم نمیشه برم،اگرم برم مثل بت میشینم یجا ،البته تو مسجد کاری که نمیکنن همین تسلیته،ولی بازم روم نمیشه😑😑

یه چیز بگم باورت نمیشه،من اصلا روم نمیشه برم،اگرم برم مثل بت میشینم یجا ،البته تو مسجد کاری که نمیکن ...

همین دیگه.. البته سنی نداری، میری می شینی یاد می گیری، تسلیت میگن ساکت میشنن. قرآنی چیزی می خونن. اینها همه رابطه اجتماعی است. 

بهت کمک میده، تو سرکار تو دانشگاه.. با اداما رابطه بگیری

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
آخه میگم من درس دارم ،راهشون یکم دوره اینا از صبح میرن تا شب،دیگه نمیتونن وسطش بیان دنبال من،

یک روز درس نخونی فک نکنم زیاد تاثیری داشته باشه،در عوض این دو دلی ک باعث شده بپرسی برم یا نرم از بین میره،

من هر وقت این مراسم ها نرفتم پشیمون شدم‌.مامان بابام مدام میگفتن نیا نرو مهم نیست..

ولی من میگم یه جاهایی مهم،

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️