2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا فکر نکنم من یادشون باشه

نگا برا ختم برو از در ک رفتی داخل برو پیششون بعد بیا خونه 

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
بچه هاش کلا خونه ما نمیان ،رابطه نداریم خیلی،

خب، اگر رابطه نداری چرا این سوال برات ایجاد شده؟ ببین معمولا ختم و ملت چشمشون روی همه این چیزها می بندن. میرن به طرف تسلیت می گن. یک ربع، نیم ساعت می شینن میان. یه جور تسلی دادنه.. 

ببین پدرت چی میگه. شاید برای بابات مهم باشه. 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
نه اصلا فکر نکنم من یادشون باشه

یعنی چی یادشون نمونده؟ مگه آدم بچه برادرشو یادش میره؟ برای نرفتن دلایل بهتری بیار نه دلایل خنده دار

دخترداییم برای  فوت پدرم نیومد منم به خودم قول دادم اگر داییم زودتر از من فوت شد نرم ختمش . برای اینکه اونی که فوت شده مهم نیست بازماندگان هستند که مهمند. هر چند داییمو دوست دارم ولی حاضر نیستم برای آرامش خاطر دختر داییم کاری بکنم

نه دختر جوان برای این جور جاها نیست نرو 

از اون حرف ها بود

دختر عمه منم تازه ازدواج کرده مراسم پدربزرگم نیومد حتی پبام تسلیت هم نداد چون اعتقادات خرافاتی داشت تازه عروس نباید مراسم بره

منم به خاطر سطح شعورش میخوام رابطه ام کمرنگ کنم

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

یعنی چی یادشون نمونده؟ مگه آدم بچه برادرشو یادش میره؟ برای نرفتن دلایل بهتری بیار نه دلایل خنده دار ...

مثل من هیچکدوم ازدخترخاله و داییام نیومدن گفتن هواخیلی گرم بود😐

خب، اگر رابطه نداری چرا این سوال برات ایجاد شده؟ ببین معمولا ختم و ملت چشمشون روی همه این چیزها می ب ...

نمیدونم میگم نکنه زشت باشه،کلا منو بچه میدونن فکر نکنم ناراحت شن ،بعد کلا بچه هاشو سه ساله ندیدم اصلا،عمم شاید سالی یبار چیزی بشه ببینم،بابام که میگه نیا مهم نیست