2821
2789
نه سوزن نیس انگار مثل یه موج درد از بالا میاد از پشت زانوم رد میشه میریزه به ساق پام بعد میره کف پا

بنظرم بری دکتر بهتره منم چند ماه پیش از پله ها افتادم با باسن محکم خوردم زمین دکتر نرفتم حدود ی ماهی اذیت شدم بعد خودبخود خوب شد تابستون که شنا میکردم یهو دردام شروع شد ی سمت پام کلا درگیر شد و از کار و زندگی افتادم رفتم دکتر از مهره l5به پایینم کج شده دو تا از مهره هامم فتق دیسک پیدا کرده🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم بری دکتر بهتره منم چند ماه پیش از پله ها افتادم با باسن محکم خوردم زمین دکتر نرفتم حدود ی ماهی ...

تنت سلامت باشه ممنونم منم با سه تا بچه کوچیک زمین‌گیر شدم

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه
تنت سلامت باشه ممنونم منم با سه تا بچه کوچیک زمین‌گیر شدم

ممنون عزیزم من هفته ای ی آمپول درد و ی کورتون میزنم.دیکلوفناک و گاباپنتین هم میندازم.پمادهم میزنم کمربند هم می‌بندم خیلی بهتر شدم یه چندتاورزش هم داده که باید انجام بدم 

ممنون عزیزم من هفته ای ی آمپول درد و ی کورتون میزنم.دیکلوفناک و گاباپنتین هم میندازم.پمادهم میزنم کم ...

ممنونم منم رم‌ دکتز دیکه

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه
2790
2823
2791
2779
2792