2821
2789
نه عزیزم سیاتیکه، کمپرس گرم، مسکن، شل کننده مثل مترو کاربامول

لازمه برم‌دکتر؟؟؟راستی‌علایم‌دیسک‌میدونی؟؟سیاتیک خطرتاکع؟

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من هم دارم،...

باید استراحت کنی، خم نشو ،...بار سنگین بلند نکن، سر پا نایست ،....

گاباپنتین ۱۰۰ روزی ۲ بار

قرص ویتامین b۳۰۰

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤

به احتمال زیاد دیسک هست سیاتیک رو تحت فشار قرار میده

درد پشت ران هست یا جلوی ران؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
لازمه برم‌دکتر؟؟؟راستی‌علایم‌دیسک‌میدونی؟؟سیاتیک خطرتاکع؟

یکی از دلایل سیا تیک میتونه دیسک باشه، که معمولا با اصلاح سبک زندگی و تقویت فیله کمر برطرف میشه، ولی خب دیگه سالی چند بار گریبانتو میگیره، حتما کیسه آب گرم بزار زیر کمرت و شب بخواب

اگه فقط ی سمت پاته و حالت سوزن شدن یا چاقو خوردن داری احتمال زیاد عصب نخاعیت تحت فشاره یا سیاتیکه یا ...

نه سوزن نیس انگار مثل یه موج درد از بالا میاد از پشت زانوم رد میشه میریزه به ساق پام بعد میره کف پا

پشت زانو رد میشه میره به کف‌پا

خیلی مراقب باش استراحت کن و ورزش‌های اصلاحی انجام بده  من بهش اهمیت ندادم جایی رسید رفتم عمد کردم

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
خیلی مراقب باش استراحت کن و ورزش‌های اصلاحی انجام بده  من بهش اهمیت ندادم جایی رسید رفتم عمد کر ...

*عمل

خیلی مراقب باش استراحت کن و ورزش‌های اصلاحی انجام بده  من بهش اهمیت ندادم جایی رسید رفتم عمد کر ...

۳ تا‌بچه دارم جطوری استراحت‌کنم اخه  برم دکتز یا نمیخواد ؟

۳ تا‌بچه دارم جطوری استراحت‌کنم اخه  برم دکتز یا نمیخواد ؟

آره برو دکتر

2790
2823
2791
2779
2792