سلام🌺
یهوقتهایی زندگی اونجوری که ما میخوایم پیش نمیره
یادمه سوم آذرماه سال ۹۳ داشتم روی یه گزارش تاریخ میزدم وقتی نوشتم ۹۳/۹/۳ گفتم چقدر تاریخ باحالیه بعد چند ثانیه گفتم آذر هرسال یه تاریخ این مدلی داریم و آخریش ۹۹/۹/۹ هست و چقدر با حاله
اون شخصی که پیشم بود گفت یعنی اون روز زندگی من و تو چه شکلیه؟ خلاصه کلی با هم رویا پردازی کردیم و آخرش گفتیم اون روز حتماً باید یه کار خفن انجام بدیم
ولی تقدیر اجازه این کار رو بهمون نداد
۹۹/۹/۹ برای من روز خوبی بود ؛ یه کاری که دوهفته قبل تموم شده بود رو بخاطر تاریخ باکلاس گذاشتیم ۹۹/۹/۹ جشنش رو گرفتیم😅 البته چون دوران کرونا بود خیلی خلوت و آروم برگذار شد.
وقتی هم برگشتم خونه با همسرم و بچهها رفتیم بیرون یه دوری زدیم و امدیم و خوش گذشت
نصفه شب دیدم یه پیام طولانی برام امده و خلاصهاش این بود که امروز به رویاهایی که چندسال پیش داشتیم فکر کرده و یه یادم بوده و برام آرزوی خوشبختی داره
من اول در جوابش این رو فرستادم : 🙏🏻🌺
ولی بعد فکر کردم زیادی رسمیه و منم براش نوشتم منم امیدوارم که امروز برای تو هم روز قشنگی بوده باشه و از این به بعد هم بدرخشی
یا یادمه با همین آدمی که دربارهاش توی امضام نوشتم وقتی فهمیدیم میزبان جام جهانی ۲۰۲۲ قطر هست خوشحال شدیم و تصمیم گرفتیم هرجوری شده برای اولینبار در زندگیمون بریم قطر
ولی اواخر ما باهم خیلی مشکل داشتیم و قهر بودیم در همون روزها اون فوت کرد و حتی عمرش به دیدن بازیها از پشت تلویزیون هم نرسید و منم هیچ کدوم از بازیها رو ندیدم
اینا رو نوشتم که بگم هیچ وقت خیلی جلو جلو ذوق چیزی رو نداشته باشید ؛ هیچ وقت موقع برنامهریزی و هدف گذاریهاتون روی کسی به غیز از خدا و خودتون حساب نکنید
و هیچ وقت با هیچکس قهر نباشید حتی اگر اون طرف مقصر بوده چون اگر اون قبل از شما از این دنیا خداحافظی کنه داغش رو دلتون میمونه