2777
2789
عنوان

من مادر بدیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 63 پست
خوب بچه بیچاره یهو چجوری ازت جدا شه بره بین 600 نفر؟! حداقل دو بار ببر مدرسه رو نشونش بده. تو کلاساش ...

بردم دیده سری هم دوست پیدا میکنه من وابستشم اون نه 

بره هم میدونم عمرا گریه هم نمیکنه من سختمه

گاهی ناخواسته قضا وت میکنیم بعد در همان موقعیت قرار میگیریم اما نمیدانیم چرا.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل شما بودم تا سه روز اول همش زنگ میزذم مدرسه مدیرشنیگفت بابا مواظبشیم دیگه روم نشد زنگ نزدم ول ...

چقدر توب ایشالا منم اینطور بشم

گاهی ناخواسته قضا وت میکنیم بعد در همان موقعیت قرار میگیریم اما نمیدانیم چرا.....
منم نگرانی پیش از حد دارم کلا میخوام بچه هام از کنارم تکون نخورن ترس از دست دادنشون رو دارم میترسم ت ...

پس همدردیم من گاهی از خودم بدم میاد ک چرا انقد سخت گیرم 

پسرم وقتی  میخواست بره پیش این حسو داشتم ولی ن در این حد....بعدشم اگر اینقدر نگرانی چرا دواتی ث ...

هزینش میشد ۳۵ تومن و مسیرش خیلی دورتر بود دولتی نزدیکمه خیلی 

یه چیزی بگم اگه یه بچه دیگه بیاری خودت بهتر میشی از وابستگی ب پسرت یکم کمتر میشه حواست رو دومی میره ...

دوسدارم اما یک شرایط مالی  و دو اینکه  همسرم میگه تو یدونه داری انقد حرص میخوری دوتا نابود میشی

یک کم زیادی وابسته ای پسرت همسن پسر منه اما کاش پیش رو میفرستادی حالا عیب نداره مدرسه یعنی ورود کودک ...

کلاس فوتبال کلاس زبان کلاس ژیمناستیک اسکیت 

کارگاه کودک مادر بردمش اما خودم کنارش بودم همش 

نگران مدرسم که نمیبینمش

مرسی که حس خوب بخم دادی با حرفات عزیزم

درست میگی باید ب مسائل خوب فکر کنم

نه میره سوم از کلاس اول اینطوری بودم

میره مدرسه چیکار میکنید ؟ اصلا بهتر نشدین؟

دوسدارم اما یک شرایط مالی  و دو اینکه  همسرم میگه تو یدونه داری انقد حرص میخوری دوتا نابود ...

اون ک آره برای دومی باید هردو آماده باشین عزیزم از هر لحاظ ولی از نظر وابستگی همیشه مادرای تک فرزند حساس ترند تا چند فرزندا 😘من خودم دوتا دارم اولی ک بود اصلا نمیتونستم از خودم جداش کنم ولی الان ک پسرم اومده دیگه مثل قبل وابسته بچه ها نیستم