2777
2789
عنوان

من مادر بدیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 63 پست
یه چیزی بگم اگه یه بچه دیگه بیاری خودت بهتر میشی از وابستگی ب پسرت یکم کمتر میشه حواست رو دومی میره ...

نه والا من برای اولی حساس بودم دومی که اومد نگرانی و استرسم دو برابر شد

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوزم رو لولی همونقدر حساسی؟آخه معمولا توجه ب بچه کوچیک تر میره دیگه نگرانی کمتر میشه برای اولی

البته من دخترم انقد ذوق مدرسه داره داره روز شماری میکنه منم از ذوقش ذوق میکنم تعداد کلاسشم زیاد نیس خیلی نگران نیستم تو این مورد میدونم بهش خوش میگذره هنوز پیش دبستانی میره تازه 

این همه وابستگی هم برای خودت بده هم پسرت

چرا نمیری مشاوره ؟

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
وااااای دقیقا منی ....منم اینجوریم و خیلی خودم‌اذیت میشم😭

نابود میشه روحیم

گاهی ناخواسته قضا وت میکنیم بعد در همان موقعیت قرار میگیریم اما نمیدانیم چرا.....
اون ک آره برای دومی باید هردو آماده باشین عزیزم از هر لحاظ ولی از نظر وابستگی همیشه مادرای تک فرزند ...

اینطور  خوبه بچه اول هم کمتر اذیت میشه مستقل میشه

گاهی ناخواسته قضا وت میکنیم بعد در همان موقعیت قرار میگیریم اما نمیدانیم چرا.....
هنوزم رو لولی همونقدر حساسی؟آخه معمولا توجه ب بچه کوچیک تر میره دیگه نگرانی کمتر میشه برای اولی

اره خیلی حساسم هشت سالشه پسره نمی زارم بره پارکینگ بازی کنه همش دل نگرانم که اتفاقی براش میفته یا ظرف می شورم چند بار می رن دختر دو ساله ام رو کنترل می کنم که اتفاقی براش نیفته

اره خیلی حساسم هشت سالشه پسره نمی زارم بره پارکینگ بازی کنه همش دل نگرانم که اتفاقی براش میفته یا ظر ...

خیلی سخت میگیری عزیزم خودت اذیت میشی اگه وسایل خطرناک دم دست بچه نزاری هیچی نمیشه من خودم پسر دونیم ساله دارم جایی میرم خیلی حواسم هست چون نمیدونم چیا هست شاید چیز خطرناکی اطراف باشه بخوره ولی تو خونه خودم خیالم راحته وسایل خطرناک و ریز تو خونه دم دست نمیزارم دیگه خیالم راحته چیزی نمیشه چیزی تیز نیست ک تو چشمش بره یا بخوره خفه شه .

خیلی سخت میگیری عزیزم خودت اذیت میشی اگه وسایل خطرناک دم دست بچه نزاری هیچی نمیشه من خودم پسر دونیم ...

برای کسی که یدونه بچه داره بله ولی برای من که یه بچه مدرسه ای دارم که مداد و پاک کنش همیشه پلاسه کف خونه نه 

برای کسی که یدونه بچه داره بله ولی برای من که یه بچه مدرسه ای دارم که مداد و پاک کنش همیشه پلاسه کف ...

اره از این نظر درست میگی من تازه از امسال دخترم میره پیش دبستانی مداد و پاکن اینا دیگه هست ببینم چطور میشه 😐

اره از این نظر درست میگی من تازه از امسال دخترم میره پیش دبستانی مداد و پاکن اینا دیگه هست ببینم چطو ...

اره خیلی سخته مخصوصا که بزرگه حرف گوش نکن باشه که واویلا یا پسرم دائما یا در حال نقاشی کشیدن یا قیچی بر می داره کار دستی درست می کنه باید تا کارش تموم بشه حواسم بهش باشه