2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سخن شما حق میباشد اینگونه است ک میگویند بی توحهی نوعی توجه است

خیلی  بدم میاد اوایل ندیده بودمش  شیفته اش بودم میگفتممیگفتم میشه فقط ببینمش تا دیدمش وقتی دیدمش راستش رو بزارین بکم عمدا ساعتی رو انتخاب کردم برای رفت وآمد که اون باشه  شیفته اش بودم . گفتم بزار حداقل حس کنجکاوی ام بخوابه  الان حس میکنم خودش دقیق میدونه من چ ساعتی میام و میرم برام مهم نیست هیچ حرکتی نمیکنم میخوام دلم آروم شه بهتر شدم حتی باهاش حرف هم بزنم برام مهم نیست

یه پسر همکار داشتیم خیلی آدم دختر بازی بود فکر کنم دختر جا نگذاشته بود . با خودم میگم اگر یکی مثل اون بود بروم میاورد که تو عمدا سر این ساعت میای که مثلا منو ببینی

خیلی  بدم میاد اوایل ندیده بودمش  شیفته اش بودم میگفتممیگفتم میشه فقط ببینمش تا دیدمش وقتی ...

بخوادت خودش پیش قدم میشع سخت نگیر

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
بخوادت خودش پیش قدم میشع سخت نگیر

نمیخوام پیش قدم شه اصلا متاسفانه ببار بی محلم کرده دیگه برام مهم نیست میگم این حرکتم بد نباشه که هر روز میام  و میرم سلف مثلا اداره البته اون ساعت خلوته میدونم صد درصد طرف بخودش میگیره میگه این دختره میاد ولی چکارکنم اون ساعت خلوته

نمیخوام پیش قدم شه اصلا متاسفانه ببار بی محلم کرده دیگه برام مهم نیست میگم این حرکتم بد نباشه که هر ...

خب نمیشه ک اون ساعت  نرین دانشگاه باهمین یا چی

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
خب نمیشه ک اون ساعت  نرین دانشگاه باهمین یا چی

منظورتان رو نمیفهمم  میگین نرم اداره باهم هستیم اون ساعت خلوته آخه همکارام هستن خودم تنها نیستم که بعد اون ساعت شلوغ میشه

منظورتان رو نمیفهمم  میگین نرم اداره باهم هستیم اون ساعت خلوته آخه همکارام هستن خودم تنها نیستم ...

چرا کتابی حرف میزنی حسم میگه اقا هستی؟ 

خب وقتی دیگ متوجه شدی نمیخواد تو رو ب اون کاری نداشته باش کارتو انجام بده

چرا کتابی حرف میزنی حسم میگه اقا هستی؟  خب وقتی دیگ متوجه شدی نمیخواد تو رو ب اون کاری نداشته ...

آقا نیستم بد تایپ میشه منم کارم رو انجام میدم به همکاران میام تازه اگر به همکارام بگم من نمیام تعجب میکنن  اونها اصرار دارن زود بریم؟ خوشمون از صف نمیاد..بگم نمیام حرفی درست میکنند میگن چرا