2777
2789
عنوان

عروس بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 1952 بازدید | 84 پست
شما عروستون و بهتر از ما میشناسید اگه میدونید الان سر این موضوع ناراحت شده و قبلا اخلاقش خوب بوده، چ ...

آخه واقعا آدم حساسیه،قبلا تو مهمونیا دو نفر که باهم حرف میزدن و اصلا چیز دیگه ای میگفتن،این می کفت اینا منظورشون از فلان حرف این بود و با من بودن ،بعد فرداش زنگ میزد خونه ما و گله گی می کردبه مامانم،بعد مامان بیچارم مجبور بود سه ساعت وایسه قانعش کنه که اونا با تو نبودن

محدودیتی که هست و واقعا نمیشه دیگه بهش زنگ زد اینه که دفعه قبلی مامانمو کاملا با خاک یکسان کرده و همچی گفته

آخه مامان من دیگه چه جوری باید دوباره با همچین آدمی که احترام بزرگتر نگه نمیداره زنگ بزنه

بعد شانس ما با این عروسمون ،ده سال که از گل نازک تر بهش نگفتیم،انقدر هممون احترامشو داشتیم،آخرش هم ا ...

به نظر من شمآ با احترام گذاشتن و برخورد خوبتون اصالت و ریشه دار بودن خانواده تون و ثابت کردید، حالا بسته به عزت پذیری طرف، ولی تا میتونید اصلا شمآ خواهرا بین عروستون و مادرتون دخالت نکنید، سیاست رفتاری داشته باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من شمآ با احترام گذاشتن و برخورد خوبتون اصالت و ریشه دار بودن خانواده تون و ثابت کردید، حالا ...

ما که کلا هیچی نگفتیم بهش

یه چیز دیگه ای هم که گفته بود،این بود که وقتی من میام خونه شما مامانت با خواهرات چشم و ابرو میان😂

به خدا اگر یک بار این کارو کرده باشیم،اصلا یعنی انقدر بی عقلیم که اگر بخوایم راجع بهش حرف بزنیم،جلوی روی خودش اشاره بازی دربیاریم!!

آخه واقعا آدم حساسیه،قبلا تو مهمونیا دو نفر که باهم حرف میزدن و اصلا چیز دیگه ای میگفتن،این می کفت ا ...

نمیدونم چی بگم واقعا نمیتونم قضاوت کنم حرفای من در حد راهنمایی واسه شماست، من خودم شخصا همیشه واسه عذر خواهی پیش قدم شدم حتی وقتی مقصرم نبودم، ولی وقتی دیدم طرفم و پررو تر کرده محترمانه دورشو خط کشیدم، شما هم شرایطو بسنجید، فقط همیشه اینو در نظر بگیرید ک در همه حال نذارید ادب و محبتتون زیر سوال بره

خیلی سادس،چیکارش میشه کرد

ساده نیست از برادرتون توقع نداشته باشید با زنش جنگ کنه بخاطر عقد برادرش، بلاخره زندگیشه، شما اگه برادرتون و دوست داشته باشید در درجه ی اول ارامش اون براتون مهمه، قرار نیست زندگی اون برادرتون و روی آوار زندگی این برادرتون بسازید 

نمیدونم چی بگم واقعا نمیتونم قضاوت کنم حرفای من در حد راهنمایی واسه شماست، من خودم شخصا همیشه واسه ع ...

ادب و محبتمون که زیر سوال رفته،ما یه خانواده ای هستیم که هممون ساکت و آرومیم و حتی اگر کسی فحش هم بهمون بده ساده از کنارش می گذریم

زورم از این جا می بره که مامانم یه بار به کسی بی احترامی نکرده،هیچ وقت جواب نیش و کنایه دیگرانو نداده

بعد این حرفایی که داره میگه اصلا در شخصیت و رفتار مامان من نمی گنجه

واقعا دیگه نمیدونم چی بگم،احتمالا خودش هم میدونه چقدر حرفاش مسخرس 

ساده نیست از برادرتون توقع نداشته باشید با زنش جنگ کنه بخاطر عقد برادرش، بلاخره زندگیشه، شما اگه برا ...

ما هیچی نمیگیم که زندگی اون خراب نشه

من کلا دوتا برادر بیشتر ندارم ،این برادرم که داره ازدواج می کنه خیلی کمک برادر دیگم داده ،از همه لحاظی 

یعنی واقعا نباید انتظار داشته باشه که برادرش تو مراسمش شرکت کنه،آخه مگه چند تا برادر دیگه داره

حالا زنش هیچی ولی خودش حداقل بیاد

ما هیچی نمیگیم که زندگی اون خراب نشه من کلا دوتا برادر بیشتر ندارم ،این برادرم که داره ازدواج می کن ...

زیادی جدی نگیریدش بابا

ولش کن

عروستون عروس بودن و حدو حدود بلد نیست دنبال بهانس

واقعا بی عقلی میکنید بزارید مادرتون بره به پای عروستون

و برای برادرتونم‌متاسفم که حاضر مادرشو بدع پای همسرش

اصلا اجازه نده مادرت بره خونشون

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی