2777
2789
عنوان

کسی ک مثه من دلش گرفته حالش بده...

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 20 پست
دقیقا مثل من بمیرمم هم راضی نیستم یه روز خونه مادرم بمونم اینقدر قابلمه رو میکوبه به در ودیوار&nbs ...

توجه کردید دیگه مادر ها به مهربونی قبل نیستن ؟ من هیچ وقت فکر نمیکردم مادری بد باشه تا اینکه مامان خودم رو دیدم 

توجه کردید دیگه مادر ها به مهربونی قبل نیستن ؟ من هیچ وقت فکر نمیکردم مادری بد باشه تا اینکه مامان خ ...

خواهر بزرگم شده کپی مادرم

یه بار با مامانم حرفمون شد تا من زنگ نزدم زنگ نزد

دلش از سنگه

یه حیاط خلوت داشتیم خوراکی میخرید قایم می‌کرد میرفت یواشکی می‌خورد

شعارش هم اینه بچه وفا نداره

آخه مسلمون تو خودت مگه مادری کردی 

دلم خونه خون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر بزرگم شده کپی مادرم یه بار با مامانم حرفمون شد تا من زنگ نزدم زنگ نزد دلش از سنگه یه حیاط خ ...

مامان من چنان پول پرستی که لنگه نداره همیشه به همه با داراییش فخر میفروشه البته لذتی هم نمی‌بره چون فقط جمع میکنه خرج نمیکنه. همیشه میگم کاش به جای بابان اون فوت شده بود

مامان من چنان پول پرستی که لنگه نداره همیشه به همه با داراییش فخر میفروشه البته لذتی هم نمی‌بره چون ...

برای خودش مانتوی ۵ میلیونی میخره هتل ۵ ستاره میره.

ولی یه املت روا نداره خونش بخوریم

خدا شاهده یه بار خیلی دلم گرفته بود ‌وسایل املت گرفتم با خواهرم رفتیم اونجا فقط دو قاشق روغن از خونش زدیم ت‌و املت تا چند ماه میگفت اومدین من سرما خوردم

بعد از من انتظار داره بشم آژانس هر روز ببرمش گردش خانم دلش باز بشه

من که دل ندارم