2777
2789
عنوان

کسی ک مثه من دلش گرفته حالش بده...

114 بازدید | 20 پست

هیچکس نمیتونه کمکش کنه ‌. فقط حال بقیه رو میگیره

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان من دور ه ولی باز بهم زخم میزنه فاصله درمان نیست . قطع ارتباط سخته ولی کمک کنندست

اره 

مادرشوهرم دوره 

امسال دو بار رفتیم آخرش با گریه برگشتم

شوهرم به من  گفتم دیگه نمیایم

خود احمقم گفتم بریم دیدنشون گناه دارن 

زهی خیال باطل

مادر خودمم که نگم از صد تا مادرشوهر بدتره

خدایا دیگه خسته شدم

به هر دو طرف هم پول خرج میکنم هم خدمات میدم

آخرش میگن تو بدی

خدایا خودت داری میبینی جواب دل شکسته ام رو بده

اره  مادرشوهرم دوره   امسال دو بار رفتیم آخرش با گریه برگشتم شوهرم به من  گفت ...

مگه چی میگن؟

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
اره  مادرشوهرم دوره   امسال دو بار رفتیم آخرش با گریه برگشتم شوهرم به من  گفت ...

درکت میکنم البته من خانواده همسر ندارم مادر پدر همسرم فوت شدن خیلی سال پیش . ولی مامانم به قول شما از صد تا مادر شوهر بدتره و باعث شده من کاملا احساس تنهایی کنم

مامان من دور ه ولی باز بهم زخم میزنه فاصله درمان نیست . قطع ارتباط سخته ولی کمک کنندست

من دلم ک میگیره دوست دارم فقط برم پیش مامانم

مگه چی میگن؟

از لحاظ مالی ضعیفند خیلی

بعد ما کمک میکنیم وسایل میخریم می‌بریم

انتظار تشکر ندارم

اما عوض تشکر کلی کنایه میزنه

خب خانم عزیز اگر من شاغل نبودم درآمدم بالا نبود شوهرم چطور میتونست به شما کمک کنه

به من میگه زن شاغل به درد نمیخوره یه روزی طلاق میگیره و مال و اموال شوهرش رو بالا میکشه

میگه تو از همه خواهرت بی عرضه تری

در حالی که از هر لحاظ به غیر از چهره از خواهرام بالاتره

یه بار میگه فکت کجه که اصلا نیست

یه بار میگه دماغت کجه

یه بار به قدم گیر میده

ای خواهر موضوع رو پیدا میکنه هدفش فقط آزار منه

ولی من آنقدر مادر بدی دارم که تو هیچ شرایطی راضی به دیدنش نیستم. 

دقیقا مثل من

بمیرمم هم راضی نیستم یه روز خونه مادرم بمونم

اینقدر قابلمه رو میکوبه به در ودیوار 

و اخم وتخم میکنه اگه شوهرم کتک هم میزد نمی‌رفتم خونه مادرم

یعنی راضی هستم تو خونه خودم بمیرم اما یه ساعت پیش مادرم نباشم

فقط کارش نفرین همسایه و فامیل هست

اصلا چشم دیدن خوشحالی اقوام رو نداره 

وچون من باهاش همراهی نمیکنم از من بدش میاد