2777
2789
عنوان

به پسره چی بگم؟

113 بازدید | 14 پست

بچه هااا من معمولا تو خونه اونقدری آزادی داشتم که سفرهای تنهایی میرفتم. خب البته سنم کم نیست. بالای سی سالم. مجردم. الان با پسری دوستم که اشتباه کردم بهش گفتم من سفرهای تنهایی میرفتم. حالا الان فکر میکنه من باهاش میرم... راستش روم نشد بهش بگم من با هیچ پسری سفر نمیرم.

دوست خوبیه واسم... 

میترسم اگه بهش بگم دوستیمون بهم بخوره...

واقعا دلم نمیخواد با هیچ پسری سفر برم.

از اعتماد خانوادم نمیخوام سو استفاده کنم 🥲

حقیقت را بگو بالاخره آدم بادرکی باشه یا درک میکنه یا نمیکنه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهش بگو جدی. محترمانه. اگه قراره پیشش خودت نباشی که رفاقت معنا نمیده اصلا. بگو به جاش یه غذا مهمونت میکنم اگه ناراحت شد مثلا. بنظرم اگه بگی واس خودت حدود داری بیشتر خوشش میاد حتی.

حقیقت را بگو بالاخره آدم بادرکی باشه یا درک میکنه یا نمیکنه

آخه یه اشتباهی کردم که هر دفعه اینو گفته روم نشده حرفی بزنم و همش بهش گفتم باشه اوکی میکنیم!!!

میدونم تقصیر خودمه نباید بهش الکی وعده میدادم ولی روم نمیشد..

الان ضایع نیست بگم نظرم عوض شده؟ 

حتی الان میخوام برم سفر پیش یکی از دوستام که دختره هی میگه چرا نمیای؟ انگار پام به این پسره زنجیر شده

بهش بگو جدی. محترمانه. اگه قراره پیشش خودت نباشی که رفاقت معنا نمیده اصلا. بگو به جاش یه غذا مهمونت ...

آخه یه اشتباهی کردم که هر دفعه اینو گفته روم نشده حرفی بزنم و همش بهش گفتم باشه اوکی میکنیم!!!

میدونم تقصیر خودمه نباید بهش الکی وعده میدادم ولی روم نمیشد..

الان ضایع نیست بگم نظرم عوض شده؟ 

حتی الان میخوام برم سفر پیش یکی از دوستام که دختره هی میگه چرا نمیای؟ انگار پام به این پسره زنجیر شده

منظورم رابطه‌ بود هرچند باید دید هدفش از دوستی چیه  کلا انگیزه اصلي همه پسرا از دوستی همونه&nb ...

آره الان مشکل منم همینه چرا بعد از 3 سال که میگذره هیچ پیشنهاد اونجوری هم نداده آخه. نمیدونم فازش چیه واقعا. البته من یکی دو بار هم سفر که رفتم یه بهونه آوردم که سفر کاری بوده. اما همچنان میگه برنامه بریز یه جایی بریم