2777
2789
عنوان

میثم زخم کاری🔪💥

1076 بازدید | 29 پست

احساس میکنم نقشش اصلا مناسب نیست خیلی فنچ و کوچیکه برای اینکه قدرت نمایی کنه و ادای باباشو دربیاره...

نقش مهران غفوریانم ک اصلا بهش نمیخوره 

نقش طلوعیم که بد نیس میتونس امیر آقایی باشه بجاش نظرتون چیه  

موافقم ولی در کل بازیگرای با استعدادین 

راستی قسمت سه اومده؟

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موافقم ولی در کل بازیگرای با استعدادین  راستی قسمت سه اومده؟

نه جمعه آره بازیگرای توانمندی هستن اما نقششون مناسب نیس  مثلا مهران غفوریان فقط به درد طنز میخوره  مثل جواد عزتی نیس که هم جدی و هم طنز بهش بیاد 

میثم مناسبه چون نقش پسریه که اهل کار و تجارت نبوده فقط میپلکیده یهو یه قدرت بزرگ بهش رسیده . ولی طلوعی رو منم میگم که مناسب نیست یه آدم سن بالاتر لازم بود مهران مدیریان خیلی میخورد بهش

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
موافقم میثم اصلا نقشش بهش نمیاد بد بازی میکنه  ولی طلوعی به نظرم بهش میاد نقشش

میثم میتونس مهرداد صدیقیان یا علی شادمان باشه 

طلوعیم بد نیس ولی حس میکنم امیر آقایی بیشتر به این نقش میخورد😅

نه جمعه آره بازیگرای توانمندی هستن اما نقششون مناسب نیس  مثلا مهران غفوریان فقط به درد طنز میخو ...

آره دقیقاً، البته ما چون هر چی فیلم از غفوریان دیدیم طنز بوده این احساسو داریم😁

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
میثم میتونس مهرداد صدیقیان یا علی شادمان باشه  طلوعیم بد نیس ولی حس میکنم امیر آقایی بیشتر به ...

ولی خوجله میثم کراشم بعد رنالدو 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

منم ابتدای فیلم این قضاوتو کردم از نظر ظاهری کوچیکه ولی خدایی نقششو خوب بازی میکنه میثمو سمیرا ازهمه بهتر نقششونو بازی میکنن طلوعی و غفوریان باورپذیر بازی نمیکنن نقششون بهشون نمیاد شاید اگه طلوعیو نقششو غفوریان بازی میکرد بهتر بود ولی ازحق نگذریم میثم نقشو ازهمه بهتر بازی کرده و ازهمه بدتر هم اون دختره که میثم الکی ادای عاشقارو داره براش بازی میکنه یادم نیست اسمش چیبود غووق مصنوعی بازی میکنه دختر حیف مائده نبود که انقدر قشنگ بازی کرد

هفتمین کاربریمه🤗

خدایی انتخاب بازیگرشون مضخرفه چیه اون میثمه حال ادم بهم میخوره ادم قحط بود افغانی اوردن . خدایی رعنا ازادی ور عالیه 

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
میثم میتونس مهرداد صدیقیان یا علی شادمان باشه  طلوعیم بد نیس ولی حس میکنم امیر آقایی بیشتر به ...

کلا یکی دوسال از اون قضیه گذشته یهو نقش میثمو بدن صدیقیان خیلی بده یه سریالی که فصل بندی داره بازیگرای اصلیش بخوان عوض شن اصلا باورپذیری قصه به فنا میره میثم خوب بازی میکنه چون ازاول با دید بد نگاه کردی اینجوریه منطقی نگاه کنی ازهمشون بهتره بازیش 

هفتمین کاربریمه🤗