2777
2789
حسم میگه سر کار نمیری گلم ولی دانشگاه میری

مرسی عزیزم ایشالا همین جوری بشه😅⚘

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من چند وقت خونه خودم ک طبقه پایین بابام ایناس شبا تنهاخوابیدم شوهرم شیفت و سرکاربود ....دقیقا ...

سرکه بپاش تو خونت ب خودتم بزن از بوی سرکه خیلی بدشون میاد حرز امام جواد پیشت باشه مرتب مرتب ایه الکرسی بخون فقط

حس میکنم هم کافردارم هم مسلمون 

اون مسلمونا همونایین ک باصدای شوهرم و بابام صدام میزنن و صبحا ساعت۴ حدودا هست فکرمیکنم ک بیدارم میکنن ک توخواب یوقت سکته نکنم مراقبمن ...ولی اون دوبار چرااذیتم کردن 😁خیرو شرشون براخووشووون

خب ازکجابدونم من بخدا برم پایین بخوابم قران سوره بقره میذارم باصدای بلند ولی تاصبح انقدمیترسم صورتم ...

ببین اینایی ک منو اذیت میکردنا ققران تو بغلم بود و براسون اهمیتی نداشت نماز صبح میخوندم میدیدم دور ورمن ولی نمیتونن نزدیک بشن کافرا نمیترسن از قران ایقدر گریع میکردم میگفتم چ جونوری هستین شما ک از قرانم نمیترسین