2777
2789
عنوان

حسن یزدانی🇮🇷

629 بازدید | 21 پست

اول جا داره که بگم واقعا تاسف داشت باخت این قهرمان کشورمون و اونم بخاطر داوری ناعادلانه به حریف آمریکایی...

دل هممون شکست💔

خواستم بگم بنظرم حسن یزدانی ته چهره شباهت خاصی به ارمین 2fm داره یا  اینکه من اینطوری حس میکنم..

نظر شما چیه؟

‌ ‌گ‍‌ذش‍‌ت‍‌م از گ‍‌ذش‍‌ت‍‌ه ای ک‍‌ه‍‌ گ‍‌ذش‍‌ت :) 🦋

کجاش شبیهههههه  

مدتی بود یه غم بزرگی رو دلم سنگینی میکرد که خدای عادل سبکترش کرد اون تتمه شم خدا حل میکنه و میدونم که درست میشه 🥰😍خدایا هزاران بار شکر 🤲🤲🤲🤲 اذان صبح حیات بخش 🌿خدایا به امید تو 😻💥اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کی بهتر بازی کنه اون برنده میشه

امتیازو برگردوندن اونم همونجا روحیشو باخت

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد

هر کی بهتر بازی کنه اون برنده میشه

خدایی حسن خوب بازی کرد فقط نتونست مثل سریال قبل زیر بگیره اونم از اول بازی معلوم بود خیلی آماده نبود ولی داوری خدایی ناعادلانه بود 

خدایی حسن خوب بازی کرد فقط نتونست مثل سریال قبل زیر بگیره اونم از اول بازی معلوم بود خیلی آماده نبود ...

باید قبول کنیم تیلور قوی تر هستش وقبلا ۴ بار یزدانی رو شکست داده بود 

کجاش ناداوری بود؟

راند دوم تایم استراحت  تیلور اومد رو حمله ولی حسن پاشو گرفت اونجا باید ۶ امتیاز و به حسن میدادن ولی ۳ ۵ بنفع تیلور شد

معلوم بود داوری به نفع حریف امریکایی رای میده

2790
2778
2791
2779
2792