2821
2789
عنوان

حسن یزدانی🇮🇷

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 21 پست
امتیازو برگردوندن اونم همونجا روحیشو باخت

یزدانی چندین ساله تو میادین مختلف مثل المپیک بازی کرده نباید روحش  رو می باخت و تیلور هم بازیکن مطرحی هستش قبلا ۴ بار یزدانی رو شکست داده بود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید قبول کنیم تیلور قوی تر هستش وقبلا ۴ بار یزدانی رو شکست داده بود 

اره ولی یسری حسن تو مسابقات قبل تونست شکستش بده پس میتونست پتانسیل شکست تیلور و داره ولی از نظر روحی و جسمی معلوم بود آماده نبود

‌ ‌گ‍‌ذش‍‌ت‍‌م از گ‍‌ذش‍‌ت‍‌ه ای ک‍‌ه‍‌ گ‍‌ذش‍‌ت :) 🦋
عزیزم اینهمه داور گفتن رای درست بوده شروع فن با تیلور بوده

شروع با تیلور بود ولی باز تو اون لحظه یزدانی تونست به خاک بزنه اولش دیدی که ۶ ۲ بنفع حسن امتیاز دادن بعدش که ویدیو چک کردن بنفع تیلور امتیاز دادن ناعادلانه بود

‌ ‌گ‍‌ذش‍‌ت‍‌م از گ‍‌ذش‍‌ت‍‌ه ای ک‍‌ه‍‌ گ‍‌ذش‍‌ت :) 🦋
یزدانی چندین ساله تو میادین مختلف مثل المپیک بازی کرده نباید روحش  رو می باخت و تیلور هم بازیکن ...

عزیزم خب اول یزدانی جلو بود و من فکر میکنم به ناحق امتیاز رو برگردوندن داورا مشخص بود طرف آمریکا بودن 

هرکسی هم باشه وقتی ببینی امتیازت جلو هست و یهو حریفت بیاد جلو و تو امتیازو از دست بدی انگزیت برا ادامه بازی از بین میره و فکر میکنی حریف برندست و بازی تمومه

3بار 

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد. به کوروش بزرگ افتخار و به حضرت علی (ع) اقتدا میکنم♥️". براین زادم و هم براین بگذرم چنان دان که خاک پی حیدرم «فردوسی» خداکند که بمیرم وطن فروش نباشم..

عزیزم خب اول یزدانی جلو بود و من فکر میکنم به ناحق امتیاز رو برگردوندن داورا مشخص بود طرف آمریکا بود ...

اگه بری تو گوگل سرچ کنی می بینی با بازی دیروز ۶ بار باهم مسابقه دادن که فقط یزدانی یه بار پیروز شده

اگه بری تو گوگل سرچ کنی می بینی با بازی دیروز ۶ بار باهم مسابقه دادن که فقط یزدانی یه بار پیروز شده

اتفاقا تاریخچشو تو گوگل دیده بودم

با این بار میشه 5 بار که تقابل داشتن ولی خب بیخیال هرچی تو بگی

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد. به کوروش بزرگ افتخار و به حضرت علی (ع) اقتدا میکنم♥️". براین زادم و هم براین بگذرم چنان دان که خاک پی حیدرم «فردوسی» خداکند که بمیرم وطن فروش نباشم..

2823
2791
2779
2792