2777
2789
عنوان

سوال

82 بازدید | 16 پست

سلام. بچه ها من یه جایی کار می کنم که حقوق نمی ده.همش باید هزار بار بگم که حقوقمونو بده همونم تکه تکه می ده. 1500 تومن از حقوق یه ماه پیشم مونده. که بعد صد بار گفتن قرار بود امروز بده. حالا می بینم 500 تومنشو واسم ریخته. و گفت برق یکی از شعبه ها قطع شده و باید پول برق پرداخت کنم.  چون چند تا شعبه داره. چی کار کنم. مگه میشه یه آدم حتی یه تومن تو حسابش نباشه که حقوق منی که دارم کار می کنمو نتونه بده. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=310715848]چرا همچین جایی میمونی وقتی انقد بدحسابه[/QUOTE

همین تازگی رفته تمام دندوناش لمینت کرده. فکر کنم 60.70 میلیونی داده ولی نوبت حقوق دادن که می رسه جون آدمو بالا میاره. هی باید التماس کنیم واسه حقوق. واقعا شما جای من بودین چی کار می کردین. فردا می رفتین یا نمی رفتین تا حقوق نونو بزنه 

خب از حقوق ماه قبلم مونده. حقوق این ماهم مونده. الانم من پول لازمم. حالا نمی تونم نرم. 

ایشون خیلی بدحسابو بی مسئولیته من جات بودم نمیرفتم بگو تسویه حسابت کنه البته قبلش برو یکار دیگه پیدا کن بعد بگو نمیام

سلام نامرد خسیسه چه کارفرما بدی

آره. خرجای لاکچری زیاد واسه خودش می کنه. ولی موقع حقوق دادن جون آدمو بالا میاره. دیشب بهش پیام دادم که امروز نمیام و هر وقت حقوق دادی میام. جواب داد فردا یعنی امروز ظهر می ریزم پولتو. آخرشم امروز گفت باید قبض برق پرداخت کنم و فقط 500 زد برام. منم پیام دادم من صدقه لازم ندارم. گفت قبض برق پرداخت کردم و...... 

ایشون خیلی بدحسابو بی مسئولیته من جات بودم نمیرفتم بگو تسویه حسابت کنه البته قبلش برو یکار دیگه پیدا ...

آره خیلییی. یعنی تا وقتی کار جدید پیدا کنم برم اونجا؟ 

آره. خرجای لاکچری زیاد واسه خودش می کنه. ولی موقع حقوق دادن جون آدمو بالا میاره. دیشب بهش پیام دادم ...

اگر می توانید شغل خودتون رو عوض کنید 

این فرد سمی برای خودش

لطفا برایم دعا کنید                                                 سپاس