2777
2789

سلام خوشگلا دخترم ۱۴ مهر سه ساله میشه . از اول مهر باید بفرستم مهد . بنظرتون واکسن بزنم یا نه ؟ خودتون یا  از اطرافیان کسی برای بچه سه ساله یا کمتر زده ؟ 

از بهداشت یا دکتر بپرس

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر من بچگی منو میزد  واقعا میگم اگه خودم سرم میشد عمرا میزاشتم بزنه چین اینا بعد چرا بچه سه ...

خودن شاغلم این سه سال خواهرم میوند پیشش . الان خواهرم رفته سرکار . 

۴شنبه میخوام برم از دکترش بپرسم . تلفنی جواب نمیده . بهتون اطلاع میدم 

مممنونم عزیزم. ده ماهشه. چون هنوز سفیده تخم مرغ بهش ندادم نمیدونم حساسیت داره یا نه. حالا کیک درست کردم با کتلت ک توش تخم مرغ کامل بوده ها اما سفیده خالی ندادم بهش.

مممنونم عزیزم. ده ماهشه. چون هنوز سفیده تخم مرغ بهش ندادم نمیدونم حساسیت داره یا نه. حالا کیک درست ک ...

سلام من از دکترش نپرسیدم فقط از چندتا داروخونه پرسیدم گفتن هلندی رو یک دوز برای سه ساله بزن موقع خرید  ازم کدملی و موبایل و ثبت کردن اون لحظه یه شکی به دلم افتاد ای کاش نمی خریدم و برای بچه م نمیزدم اول مهر براش زدم سه روز بعد مریض افتاد با حال بد و تب شدید خدا شاهده هنوز بیماریش ادامه داره . پسرعموم تو داروخونه کار میکنه گفت ازمن میپرسیدی نمیذاشتم بزنی . اسمش هلندیه ولی همون ایرانیه با عوارض بعدی کدملی هم برای همین ثبت میکنن ببینن چند نفر و کشتن یا داغون کردن . دارم دیوانه میشم خیلی ناراحتم همه گفتن نزن من احمق زدم فقط خدا رحم بکنه باباش بفهمه منو میکشه

سلام من از دکترش نپرسیدم فقط از چندتا داروخونه پرسیدم گفتن هلندی رو یک دوز برای سه ساله بزن موقع خری ...

ای بابا این چه حرفیه؟ پسر عموتون اشتباه کرده الکی ترسوندتتون.  چون تعداد واکسن کمه کدملی میگیرن ک یک نفر دو بار نخره. دکتر فوق تخصص اطفال پرسیدم گفت حتما بزنید اگه توان مالی شو دارید. 

بچه شما هم ان شاءالله بهتر میشه. مطمئنی از واکسن هست؟ آخه واکسن میکروب کشته شده ست. 

خواهرم متخصص و برادرم فوق تخصصه، هممون واکسن هلندی رو زدیم. پسرم امسال میره مدرسه، سه ساله واکسن میزنه.

فقط حساسیت به سفیده نداشته باشه. از دکترش هم بپرسید.

بار اول برای لچه ها باید دو دوز بزنن و دوتا آمپول با کد ملی بدن.