2777
2789
عنوان

فیلم های این کانالا حرومن؟:/

662 بازدید | 53 پست

پول کلاسای انلاین و حضوری برا کنکور خیلی زیاده من رایگانشو گرفتم از تو یه کانالی ولی خب بعضیا میگن حرومه حق الناس میوفته گردنت په اینا انقد گرون کار می کنن نا حق نیست؟!

خب فکر نکنم صاحب فیلم‌ها راضی باشه به اینطور انتشار شدنشون

بحث گرون کردنشون جداست 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اگه کلاساش رایگان نبوده باشه

پخشش قانونی نیست از لحاظ دینی هم حرومه دیگه

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد

بنظرم ثواب هم که میکنن شاید یکی نداشته باشه ببینه قرار نیست کنکور هم واسه پولدارا بشه.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
خب فکر نکنم صاحب فیلم‌ها راضی باشه به اینطور انتشار شدنشون بحث گرون کردنشون جداست 

من میخواستم برم کلاس حضوری تابستون پیش معلم خودمون چون تدریسش خیلی خوب گفته بود جلسه ای ۵۰۰:/ اونم یه شهر دیگه تازه باید نیم ساعت با ماشین می رفتم

اره کار درستی نیست دانلود رایگان فیلم های آموزشی چون راضی نیستن اوناهم کارشون درست نیست که پول خون ...

خب یه کنکوری بدبختتتت چقد باید خرج کنه😑

پول کتابای کمک درسی هم زیاده یه عالمه هم باید پول کلاسا رو بدن دیگه هیچی نمی مونه که🤕