2777
2789
عنوان

فیلم های این کانالا حرومن؟:/

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 53 پست
راضی که حتما نیستن 😂ولی کمر آدم میشکنه زیر این همه هزینه آخه واسه ماهایی که باباهامون رو گنج ننشستن ...

من خودم کنکوری بودم دوستام مشاور میگرفتن ۶ میلیون یا حتی بیشتر و کلی کلاس و... آخر البته رتبشون بدتر شد😅

چون مشاور بهشون برنامه میداد مشکل از اونا بود که بهش عمل نمیکردن البته دوره ما کرونا هم بود😂

میری تو تاپیک یکی میپری بهش افتخار هم میکنی؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره

الان ریاضی انسانی حیدریو میخوام   چطور تواون کانالش بفهمم کدوم کلیپ واسه انسانیاس

علایقه هر کس  به خودش ربط داره نه ب طُ !  ‌‌                                                                       ‌   ‌‌‌            
بااجازه استارتر ی سوال داشتم هرکی میدونه لطفا راهنماییم کنه،من امسال دوازدهمم وتازه میخوام برای کنک ...

اگه پرینت خاستی ایشون هست ارسال هم داره به سراسر کشور برگی ۶۰۰ میگیره پشت ورو

https://t.me/arzanpriniran

عزیزم مگه داری سواستفاده میکنی ک حروم باشه خدایی ب چ چیرایی فکر میکنید داره ی سود مفید بهت میرسه ...

والا یه عده انقد فاز حلال حروم می گیرن که آدم می مونه چی بگه هزینه های ازمونای قلمچی و کتابای کمک درسی و... انقد زیادن دیگه ایناهاش هم بهش اضافه میشن واویلا

من یه ازمون پیش رو دارم (کنکوری نیستم) چنتا اینجور فیلم اموزشی پیدا کردم اوایل عذاب وجدان داشتم ولی خب چیکارکنم هزینش بالا بود واسم . شغل و درامد هم ندارم

بنظرم همینکه طرف باعث بشه ماهم درس بخونیم باعث میشه جامعه رشد کنه یه ثوابی میبره😁

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
فرهمندنبا رو نداره عزیزم خودمم خیلی دنبالش گشتم

حنیف عظیمی داره(نمیدونم درست نوشتم یان فقط اسمشو شنیدم ک خوبه😂)

خودم میخواستم زیست رو با موقاری ببینم ولی چون تایمش زیاده ومیگن عظیمی هم خوبه گفتم اگه داره ک مال اونو ببینم

من میخواستم برم کلاس حضوری تابستون پیش معلم خودمون چون تدریسش خیلی خوب گفته بود جلسه ای ۵۰۰:/ اونم ی ...

خب من آدم مذهبی‌ای نیستم ولی نظرم اینه که یه نفر دزد باشه تو ازش واسه خودت دزدی کنی گناه کار تو که هیچ نمیشه گناه کار اون سرجای خودشه گناه کار تو هم سرجای خودش

واسه همین گفتم بحثش جداست

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم