پول کلاسای انلاین و حضوری برا کنکور خیلی زیاده من رایگانشو گرفتم از تو یه کانالی ولی خب بعضیا میگن حرومه حق الناس میوفته گردنت په اینا انقد گرون کار می کنن نا حق نیست؟!
والا یه عده انقد فاز حلال حروم می گیرن که آدم می مونه چی بگه هزینه های ازمونای قلمچی و کتابای کمک درسی و... انقد زیادن دیگه ایناهاش هم بهش اضافه میشن واویلا
من یه ازمون پیش رو دارم (کنکوری نیستم) چنتا اینجور فیلم اموزشی پیدا کردم اوایل عذاب وجدان داشتم ولی خب چیکارکنم هزینش بالا بود واسم . شغل و درامد هم ندارم
بنظرم همینکه طرف باعث بشه ماهم درس بخونیم باعث میشه جامعه رشد کنه یه ثوابی میبره😁
درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
من میخواستم برم کلاس حضوری تابستون پیش معلم خودمون چون تدریسش خیلی خوب گفته بود جلسه ای ۵۰۰:/ اونم ی ...
خب من آدم مذهبیای نیستم ولی نظرم اینه که یه نفر دزد باشه تو ازش واسه خودت دزدی کنی گناه کار تو که هیچ نمیشه گناه کار اون سرجای خودشه گناه کار تو هم سرجای خودش
واسه همین گفتم بحثش جداست
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم