2777
2789

همینجوریش دلم گرفته بود عصبی هستم تنهام داغونم از تنهایی 

اینم از شوهرم بخدا 

تو حرف ک داشتیم سوار موتور بودیم می‌زدیم گفت دماغت چقدر بزرگه بهم میخوره خیلی ناراحت شدم مسخرم کرد دلم شکست همش گریه میکنم بخدا از حرفش یادش میفتم اون موقع گفتم خب پول بده عمل کنم گفت بیست متر هم جلوتر بود نمی‌دادم پول منم گفتم خب گ و ه نخور حرف نزن پس 

حداقل می‌خوام بگم قربون صدقه ک نمیره حرف خوب ک نمیگه از تو دهنش درنمیاد اینارو هم نگه خب 

کاشکی بره بمیره حرف هم نزنه کسی رو اینطوری ناراحت نکنه 

چقدر احتیاج دارم شوهرم قربون صدقه من بره یا حداقل دماغ منو مسخره نکنه چون من عمل کردم مجردیم طبیعی عمل کردم چون خیلی لاغر شدم صورت بزرگیش یکم به چشم میاد سینه هام ک نگم انگار بچه کوچولو هستم تازه دزاومدن چون لاغر شدم از دست شوهرم از وقتی ازدواج کردم باهاش همش هم بخاطر اونه 

وقتی اینطور حرفارو بهم میزته بدم میاد ازش نیاز دارم با یکی باشم بخدا فکر بد میکنم اما فکر میکنم حتما براش مهم نیستم ک آرومم نمیکنه یا نمیگه ناراحت نشو تو خوشگلی برای من خیلی سخته اینطوری حرف زدن یا دل شکستن فقط راحته 

همه اینارو ک نوشتم ذره ذره اشک میریزم چون خیلی ناراحتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صدبار گفتم این جورمواقع دوتا عیب شوهرتونو بکنید تو چشمش تاساکت بشینه سرجاش ..بعد شمابه جای اینکه حالشو بگیری گفتی پول بده عمل کنم

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......

عزیزم کاملا درکت میکنم چون یه حرفی تو همین مایه ها رو خودم چند سال قبل که هنوز عمل نکرده بودم شنیدم از شوهرم واقعا قلب آدم به درد میاد خدا جوابشو بده فقط

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤
اگر میخوای تلافی کنی شب موقع ...‌بگو وای خسته شدم چقد .....کوچولوعه 

اینو بهش گفتم از حرصم بعد ک اینو گفت آخه ما دعوا هم نکرده بودیم ک بگم از حرصش اینو بهم بگه خیلی بی جهت گفت 

عزیزم کاملا درکت میکنم چون یه حرفی تو همین مایه ها رو خودم چند سال قبل که هنوز عمل نکرده بودم شنیدم ...

چون عمل کردم این حرفو زد حالم بده اگر نمیکردم میگفتم خب عمل نکردم ی حرفی زد حالا 

ولی آدم فکر می‌کنه چقذر عملش مزخرفه ایراد میگیره 

یه بار عمل کردی دیگه چرا اصرار به عمل دوباره داری؟؟ بنظرم شوهرت از حرفهای خودت بیشتر حرف میزنه

چون عمل کردم اینطور میگه دلم میگیره حالم گرفتس بدم میاد ازش چون من روی دماغ خیلی حساسم اگر کسی دیگه بگه این حرفو بدم نمیاد اما اون شوهرمه بیشنر ناراحتم

من زنم احتیاج به تعریف کردن دارم از همسرم نه مسخره کردن