امیتیس۹۹۰۰۹۹۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 5529 عنوان چای در بارداری بده؟ 68 بازدید | 7 پست من بیداریم به چایی وابسته است خیلیا میگن چایی نخور یعنی چایی برام بده؟صبح دو استکان و عصر هم دو استکان میخورم ( سایز نیم لیوان ) 1402/06/27 | 13:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
thebluebird عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 5997 آره چون کمخونی میاره و یا تشدیدش میکنه و قدیمیا میگفتن چایی بچه رو سیاه میکنه چه در بارداری چه چایی دادن به بچه های کوچیک 🤷🏻♀️ فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
امیتیس۹۹۰۰۹۹۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 5529 آره چون کمخونی میاره و یا تشدیدش میکنه و قدیمیا میگفتن چایی بچه رو سیاه میکنه چه در بارداری چه چایی ... خب؟ شما خودت تو بارداری نمیخوردی؟
thebluebird عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 5997 خب؟ شما خودت تو بارداری نمیخوردی؟ خب؟ چی خُب؟ 😄 میخوردم خودم اتفاقا به شدت هم میخوردم هیچ اتفاقی هم برام نیوفتاد بچمم سیاه نشد . ولی اصولا چای مضرّه . حالا انتخاب با خودتع فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
امیتیس۹۹۰۰۹۹۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 5529 خب؟ چی خُب؟ 😄 میخوردم خودم اتفاقا به شدت هم میخوردم هیچ اتفاقی هم برام نیوفتاد بچمم سیاه ... رطب خورده کی منع رطب کند؟!
thebluebird عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 5997 رطب خورده کی منع رطب کند؟! ای بابا . نظر خواستی نظرمو گفتم. کسی هم منعت نکرد که تشریف نبر و رطب نخور ، گفتم انتخاب با خودته !!! طرز صحبتت همیشه اینطور با نیش و کنایه اس؟ چه طرز حرف زدنه... 😠🚶♀️ فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
امیتیس۹۹۰۰۹۹۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 5529 ای بابا . نظر خواستی نظرمو گفتم. کسی هم منعت نکرد که تشریف نبر و رطب نخور ، گفتم انتخاب با خودته !!! ... عزیزم من نمیدونم روزتو چجور گذروندی ولی هیچ کس با گفتن خب؟ نیش و کنایه نمیزنه اعصابت از جای دیگه خورده نیا اینجا خالی کن